Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Natuur en gezondheid: waterlopen volgens Sebastian Kneipp

Natuur en gezondheid: waterlopen volgens Sebastian Kneipp

Waar

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 20,00
  • Ledenprijs€ 14,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Natuur en gezondheid: waterlopen volgens Sebastian Kneipp

Tijdens een actieve workshop neemt herborist Corina Busman je mee op een wandeling door de natuur en geeft ze je tips om je immuunsysteem te versterken. Water en blote voeten staan daarbij centraal.

Waterdokter

De wandeling gaat van Duin en Kruidberg naar de Oosterplas en weer terug. Bij de Oosterplas gaan de schoenen uit en leer je waterlopen; de meest beroemde toepassing van Kneipp, die daaraan zijn de bijnaam Waterdokter te danken heeft.

Let op:

  • neem droge sokken en een handdoek mee
  • controleer jezelf na een bezoek aan de natuur bij thuiskomst op teken

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats bij Duin- en Kruidbergerweg 74
  • Duin- en Kruidbergerweg 74, 2071 LE Santpoort-Noord (NH)
  • Vanaf de A208 neem je afslag Santpoort. Je gaat richting Santpoort. Bij de rotonde rechtdoor, na 900 meter ligt het station aan je rechterhand. Sla rechtsaf het spoor over. Je rijdt nu op de Kennemergaardeweg, die later overgaat in de Duin- en Kruidbergerweg. Sla bij nummer 74 (2071 LE Santpoort-Noord) rechtsaf en volg de smalle weg naar de parkeerplaats van Duin en Kruidberg.
logo