Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Doe mee tijdens de Landelijke Natuurwerkdag op Koningshof

17 september 2019 | Eveline Blok

Ten zuiden van de spoorlijn naar Zandvoort ligt landgoed Koningshof, verscholen in de luwte van het binnenduin. Het oorspronkelijke parkontwerp in de romantische Engelse landschapsstijl is tussen 2012 en 2014 hersteld. Lanen, boomgroepen, zichtlijnen en wandelpaden hebben in de geest van tuinarchitect Springer hun allure van weleer teruggekregen.

verwijderen Amerikaanse vogelkers

Landelijke natuurwerkdag

Tijdens de landelijke natuurwerkdag op zaterdag 2 november gaan we aan de slag om Koningshof nòg mooier te maken. En jij kunt ons daar een dag als vrijwilliger bij helpen. Graag zelfs, want vele handen maken licht werk!

Wat gaan we doen?

Meidoorn planten en rasters plaatsen in de boomgaard, verwijderen van boomopslag en vrijgekomen hout verwerken in takkenrillen, verwijderen invasieve soorten (zoals Amerikaanse vogelkers en mahonie).

Voor koffie, thee en gereedschap en voldoende begeleiding zorgen wij.

Kom jij ons helpen?

Meld je hier meteen aan!

Eveline Blok
Eveline Blok
logo