Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Oproep: stem op speelnatuur Oud Groevenbeek!

05 april 2017 | E. Werkman

Breng nu je stem uit zodat ook kinderen met een beperking kunnen spelen in de natuur.

Oproep: stem op speelnatuur Oud Groevenbeek!

VOORbeeld-verkiezing 2017

Stichting Landgoed Schoon doet met het plan 'Boswachter voor één dag' mee aan de VOORbeeld-verkiezing 2017. Iedereen kan zijn stem uitbrengen en het plan met de meeste stemmen wint een geldbedrag. Deze verkiezing is een initiatief van VOOR, een organisatie die jaarlijks 10 % van haar omzet aan een project schenkt waar de wereld mooier van wordt.

Speelnatuur van OERRR

Onderdeel van het ingediende plan van Stichting Landgoed Schoon is de aanleg van speelnatuur. Natuurmonumenten wil graag speelnatuur aanleggen bij het theehuis op Oud Groevenbeek. Speelnatuur waar óók kinderen met een beperking kunnen spelen. Stichting Landgoed Schoon wil dit financieel mede mogelijk maken. Dus maak het verschil en breng je stem uit op dit project, zodat we de speelnatuur kunnen realiseren!

Stemmen

1. ga naar de website van VOOR.nl

2. log op de website in via Facebook of LinkedIn.

3. ga naar het project 'Boswachter voor één dag'

4. geef het project 10 punten

5. bevestig dat je 10 punten hebt gegeven

placeholder
E. Werkman
logo