Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Recordaantal bezoekers in het Theehuis op Oud Groevenbeek

17 oktober 2016 | E. Werkman

Afgelopen zondag telden we bijna 300 gasten. Een nieuw record!

Recordaantal bezoekers in het Theehuis op Oud Groevenbeek

Ruim een jaar geleden opende het theehuis haar deuren en het aantal gasten neemt nog steeds toe. Medewerker van Natuurmonumenten Rianne Hagenbeek: “Dit is echt boven verwachting. Steeds meer mensen weten het te vinden. Je hebt bezoekers die een kopje koffie komen drinken met een gebakje erbij, maar ook verhuren we het theehuis regelmatig aan bedrijven voor een bijeenkomst of vergadering.”

Enthousiaste vrijwilligers

Natuurmonumenten heeft hulp van vrijwilligers om het theehuis te runnen. Hagenbeek: “Wij zijn erg blij met hun enthousiaste inzet. Zij serveren alle soorten koffie, thee, cake van de molen uit Ermelo en kleine lunchgerechten van een cateraar uit de buurt.”

Praktisch

  • Het theehuis is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Alleen bereikbaar te voet of per fiets. Parkeren aan Watervalweg.
  • Adres: Putterweg 238, Ermelo

Ontdek Oud Groevenbeek

Kom eens wandelen of fietsen over dit prachtige landgoed. Het theehuis is een ideaal startpunt en er zijn gratis wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.

Wandelroute Oud Groevenbeek

placeholder

Landgoed Oud Groevenbeek, Putten, Veluwe, Noord Veluwe, Gelderland, Nederland, EuropaFotograaf: Gerrit RekersBron: Natuurmonumenten

E. Werkman
logo