Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vrijwilliger boswachter Planken Wambuis en Wolfheze

Gaat de natuur aan het hart en lijkt het je leuk gastheer te zijn en mensen te ontvangen in het natuurgebied Planken Wambuis en Wolfheze, gevraagd en ongevraagd informatie te geven. Dan is wellicht werken bij Natuurmonumenten een leuke invulling voor je.

De beheereenheid Zuid-Veluwe en IJsselvallei van Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilliger die gemiddeld 16 uur in de maand ( voornamelijk op zaterdag en zondag) hun steentje te willen bijdragen aan het ontvangen van mensen in het terrein. Je werkt samen met anderen in het natuurgebied Planken Wambuis en Wolfheze, gelegen in de omgeving van Arnhem en Ede.

Het is een bestaande groep van ongeveer 20 mensen. Na belangstelling vragen we je om je motivatie toe te lichten. Je stelt in overleg met de coördinator van de groep, het rooster op voor de weekend diensten op. Meelopen, interne opleiding en cursus Natuurlijke Gastvrij horen tot de opleiding van vrijwilliger boswachter.

Wat zoeken wij

* het leuk vindt om in een groep te werken
* een sociaal en aanspreekbaar persoon kunnen zijn
* zich verbonden voelen met de natuur in deze omgeving en met de organisatie
Natuurmonumenten
* houden van een uitdaging
* niet verder wonen dan 25 km van de werkplek

Wat bieden wij

* Uitdagend werk bij een organisatie met een breed maatschappelijk draagvlak
* Interne opleiding, kennis maken met de gebieden en opleiding Natuurlijk Gastvrij
* Een vaste contactpersoon en beschikking over de benodigde voorzieningen bij het werk
* Een onkostenvergoeding voor vervoer
* Een vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten

voor meer informatie mail dan [email protected]

Boswachter geeft informatie

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo