Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Weleda en Natuurmonumenten beschermen bloemrijke natuur

20 maart 2017 | Wilco Meijers

Weleda en Natuurmonumenten zetten zich samen in voor de bloemrijke natuur in Nederland.

Weleda en Natuurmonumenten beschermen bloemrijke natuur

Ook dit jaar doneert Weleda per verkocht product een bedrag waarmee Natuurmonumenten 1 m² bloemrijke natuur kan beschermen en ontwikkelen. Bekijk het filmpje over deze actie.

Video of Weleda helpt Natuurmonumenten

Nieuwe bloemrijke natuur

Met deze samenwerking zetten Weleda en Natuurmonumenten weer in bloei. Nederland heeft nog heel wat groene vlakten, maar deze zijn arm aan wilde bloemen en planten. Veel soorten worden bedreigd in hun voortbestaan. Zo wordt meer dan de helft van de bijensoorten in Nederland met uitsterven bedreigd. Dat heeft enorme gevolgen; bijen zijn verantwoordelijk voor de bestuiving van bijna 90 procent van de bloeiende plantensoorten in het wild.

Samen met Weleda creëert Natuurmonumenten ruimte voor nieuwe bloemrijke natuur én de bijhorende bewoners zoals talrijke bijensoorten. Kies Weleda en steun met jouw aankoop Natuurmonumenten. Weleda doneert per verkocht product een bedrag waardoor Natuurmonumenten in staat is om 1 m² bloemrijke natuur te beschermen en verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie: weleda.nl/kies

Wilco Meijers
logo