Nieuws van de boswachter

Wonderschoon Wonderfeel

26 JUNI 2018 | Cora van der Wurff

Hou je van klassieke muziek en natuur? Kom dan op 20, 21 en 22 juli 2018 naar festival Wonderfeel op buitenplaats Schaep en Burgh in 's-Graveland. Drie dagen lang en twaalf uur per dag: concerten, lezingen, muziekdocs, kinderactiviteiten en rollende keukens voor een hapje en een drankje. Als lid van Natuurmonumenten krijg je nog korting ook!

Bestel hier je ticket

Het driedaags festival Wonderfeel biedt op 7 podia meer dan 130 optredens midden in de prachtige natuur. Relaxed luisteren naar klassieke muziek met uitstapjes naar jazz, pop en wereldmuziek. Naast muziek kun je op Wonderfeel ook terecht voor poëzie, muziekdocs en een wandeling met de boswachter. Nieuw dit jaar zijn optredens met moderne dans en literatuur. Ontdekkingen doen, zelf je tempo bepalen, mensen ontmoeten, lekker eten: Wonderfeel is je zomer!

Korting voor leden van Natuurmonumenten 

Als lid van Natuurmonumenten ontvang je korting. Dagkaart € 60 (i.p.v. € 66). 3-dagenkaart € 132 (i.p.v. 142). Kinderen t/m 18 jaar bezoeken Wonderfeel gratis. Met je ticket draag je bij aan het behoud van de ’s-Gravelandse buitenplaatsen. Boek nu via: www.wonderfeel.nl/natuurmonumenten 

Cora van der Wurff