Hardlopen

Sint Pietersbear Trail op de Sint Pietersberg

Sint Pietersbear Trail op de Sint Pietersberg

Waar

Sint-Pietersberg

  Activiteit

  Sint Pietersbear Trail op de Sint Pietersberg

  De Sint Pieterbear Trail start in de groeve van de ENCI en neemt je daarna de hoogte in op de Sint Pietersberg. Het parcours is afwisselend en uitdagend! Er zijn dit jaar weer drie afstanden: 10, 18 en 32 kilometer. Ook is er een speciale Kidstrail. Het stuk parcours door de groeve is zoals elk jaar weer anders dan het jaar ervoor. Doe je mee op zondag 16 september?

  Schrijf je hier in

  Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Sint Pieterbear Trail zou de Sint Pieterbear Trail niet zijn zonder het adembenemende decor van de Sint Pietersberg. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Je kunt de natuur steunen door als deelnemer aan de Sint Pieterbear Trail een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten.

  Red onze insecten

  Dit jaar besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan insecten. Het gaat namelijk slecht met onze insecten, in 30 jaar tijd is 76% van de insecten verdwenen. Insecten zijn onmisbaar als bestuiver van planten, bodemverbeteraar en voedsel voor andere dieren. Als de insecten verdwijnen, verdwijnen ook de andere dieren en planten uit ons landschap. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor de insecten. Help je ook mee? Alle donaties van de Sint Pieterbear Trail gaan naar de insecten. Met jouw bijdrage gaan we de insecten in Nederland redden.

  Doe mee en steun de natuur

  Sint Pietersbear Trail op de Sint Pietersberg

  zo. 16 sep. 2018 - 09:30