Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Cultureel

Open Monumentendag Zuid Haffel op Texel

Open Monumentendag Zuid Haffel op Texel

Waar

Texel

Vertrekpunt

Eendenkooi Zuid Haffel

Kosten
Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Activiteit

Open Monumentendag Zuid Haffel op Texel

Eendenkooi Zuid Haffel, de natuurkooi van Natuurmonumenten, is alleen te bezichtigen tijdens speciale evenementen. Zo ook op zaterdag 14 september tijdens Open Monumentendag. Grijp deze kans! Vrijwilligers van Natuurmonumenten heten u van harte welkom tussen 12.30 en 16.30 uur.

Kijk goed om je heen en laat je verrassen door deze verborgen oase. Vol met bloemen, fruitbomen en tjilpende vogeltjes. Geniet van de stilte en beweeg je net zo geruisloos als de kooiker achter de schermen van de eendenkooi en bespied de bontgekleurde eenden door de rietmatten heen. Wat deed een kooiker en welke gezegden uit het ambacht gebruiken we nog steeds? Bezoek de kooi en kom er achter.

Goed om te weten:

  • De toegang is gratis
  • Je vindt de eendenkooi op adres Zuid Haffel 10 te Den Burg
logo