Nieuws van de boswachter

Insectenhotel Speelnatuur naar schoolplein Beatrixschool Rotterdam

14 MAART 2017

Vorig jaar gewonnen en dinsdag 14 maart geplaatst op het schoolplein van de Beatrixschool in Rotterdam; een insectenhotel! De kinderen mochten het hotel vullen. Laat de bijtjes nu maar komen!

Insectenhotel Speelnatuur naar schoolplein Beatrixschool Rotterdam

Schoolreisje

De Beatrixschool ligt in Rotterdam Zuid, op een half uurtje rijden van Tiengemeten. Voor de kinderen die er naar school gaan is vrij ravotten in de natuur geen vanzelfsprekendheid. Door als school een schoolreisje te boeken naar Speelnatuur Tiengemeten ben je gegarandeerd van een ruig dagje uit in de natuur, waar van alles te ontdekken en beleven valt. Hier ervaren de kinderen hoe het is om vrij te bewegen, niet op auto’s te hoeven letten en vooral, hoe het voelt om vies te worden. Want vies worden mag in Speelnatuur, moet zelfs!

Speelnatuur bestaat 5 jaar

Speelnatuur opent in april de deuren weer voor reguliere bezoekers. Komende zomer vieren we alweer het 5-jarig bestaan van Speelnatuur! Uiteraard met speciale acties zoals bijvoorbeeld het Vogelhuis XXL en een nieuwe touwbrug in het terrein. Buiten de openingstijden om is het op specifieke dagen mogelijk een schoolreisje te boeken. Je hebt als school dan het hele terrein voor jezelf! Er zijn verschillende pakketten, afhankelijk van de wensen. Meer informatie over Speelnatuur.