Word lid
Wandelen

Bijzondere bomenroute op Tiengemeten

Bijzondere bomenroute op Tiengemeten

10.57 km

Waar

Bezoekerscentrum Tiengemeten

Wandelen

Bijzondere bomenroute op Tiengemeten

Op een natuureiland waar bijna geen bomen staan, kun je je juist verwonderen over de paar bomen die er wél staan. Wandel over eiland Tiengemeten langs de bomen met een bijzonder verhaal of met een indrukwekkende geschiedenis.

Wanneer je op de veerpont stapt richting Tiengemeten, ervaar je direct het open karakter. Maar er staan ook een paar bomen op dit uitgestrekte natuureiland dat ligt in het Haringvliet. Wandel langs deze bomen en ontdek het achterliggende verhaal.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

  • START

Startpunt

Bezoekerscentrum Tiengemeten: Toon op kaart

Aanrijdroute auto

Vanaf de A29 Rotterdam-Zierikzee afslag Numansdorp/Zuid-Beijerland, na afslag richting Zuid-Beijerland, vervolgens borden Tiengemeten (veerdienst) volgen. Aan de vaste wal is een groot parkeerterrein. Adres navigatiesysteem: Nieuwendijk 1, 3284 KR te Zuid-Beijerland.

Aanrijdroute openbaar vervoer

Er rijdt een buurtbus van Zuid-Beijerland direct naar de pont.

De route

 Startpunt

Bezoekerscentrum Tiengemeten Bezoekerscentrum Tiengemeten

Bezoekerscentrum Tiengemeten

Wat wij hier doen

We helpen je graag

In het bezoekerscentrum staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over je bezoek aan de natuur. Of je nu wil wandelen, fietsen, varen, mountainbiken of paardrijden, we helpen je graag op weg. Dat doen we samen met tientallen vrijwilligers. Zij verzorgen ook excursies en andere activiteiten, voor jong en oud. Voor groepen, scholieren en kinderfeestjes zijn er speciale mogelijkheden. We verwelkomen je graag om je in de natuur iets geweldigs te laten beleven! Natuur waar je van kunt genieten en die we zorgvuldig beschermen.

Help mee de natuur te beschermen
10.57 km

Bijzondere bomenroute op Tiengemeten