Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Konijnenpad bij Natuurkampeerterrein De Stiente

Als je lekker met je ouders aan het kamperen bent op Natuurkampeerterrein De Stiente of toevallig in de buurt bent, mag je het konijnenpad niet missen!

Konijnenpad bij Natuurkampeerterrein De Stiente

Als je lekker met je ouders aan het kamperen bent op Natuurkampeerterrein De Stiente of toevallig in de buurt bent, mag je het konijnenpad niet missen! Je ontdekt hoe konijnen leven, waar ze slapen en wat ze eten. Een leuke ontdekroute met opdrachten voor de kleintjes.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Natuurkampeerterrein De Stiente
  • Kraggenburgerweg 21, 8317 RG Kraggenburg (FL)
  • (0527) 25 25 70
  • Je rijdt vanaf de A6 Lelystad-Emmeloord via Nagele en Ens naar Kraggenburg (N352). Op de rotonde rechts richting Vollenhove: Kraggenburgerweg (N352). Sla na ongeveer 1 kilometer linksaf naar Natuurkampeerterrein De Steinte en Beheerkantoor Natuurmonumenten.
logo