Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Nieuwe Hans- en- Grietje speurroute Harderbos

18 augustus 2016 | Natuurmonumenten

Nieuw in het Harderbos: de Hans- en-Grietje speurroute. Maak je eigen heksensoep, ontdek het klimkruipklauterpad, ontsnap uit de heksengevangenis en meer!

Nieuwe Hans- en- Grietje speurroute Harderbos

Van vier tot acht

De route start bij pannenkoekenhuis Hans & Grietje en is niet gemarkeerd. Je volgt de opdrachtenborden. Enige speurvaardigheid is dus vereist. Maar dan ontdek je ook wat! Het geheim achter de heksenoren, de veilige dierenpaadjes in het toverbos en wat heksen als discoglitter gebruiken. De echte bikkels pakken ook nog het klimkruipklauterpad mee. Kortom, een must voor kids tussen de vier en acht jaar!

 

placeholder

Naar buiten

De route is een samenwerking tussen Natuurmonumenten en Pannenkoekenhuis Hans & Grietje. Beheerder Jan Akkerman van Natuurmonumenten is blij met de goede samenwerking: ‘We hebben al veel samen bereikt en er zijn nog veel meer plannen.’ Ondernemer Hans Dielissen van het pannenkoekhuis sluit zich daarbij aan: ‘Samen werken we eraan om kinderen meer naar buiten te krijgen.'

OERRR

Meer buitenavontuur? Voor slechts € 1,25 p.m ontvang je een welkomstcadeau en elk seizoen kaarten met super leuke ideeën voor doe‐dingen in de natuur, korting op activiteiten en nog veel meer. In OERRR beleef je de leukste avonturen. Meld je aan.

Kom Speuren

placeholder
Natuurmonumenten
logo