Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fietsen

Fietsexcursie met de boswachters door ’t Roegwold: Westerbroek en Westerpolder

Fietsexcursie met de boswachters door ’t Roegwold: Westerbroek en Westerpolder

Waar

Westerbroek

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 27,50
  • Ledenprijs€ 27,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Fietsexcursie met de boswachters door ’t Roegwold: Westerbroek en Westerpolder

Excursie

Ga mee en ontdek natuurgebied Westerbroek en het deelgebied Westerpolder in ’t Roegwold. Fiets door en langs de groene schakels die voor flora en fauna een onmisbare verbinding in onze provincie vormen. In een fietstocht van 25 kilometer met boswachters van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer door ’t Roegwold wordt stilgestaan bij wat voor moois er in hun natuurgebieden zoal te zien is. Halverwege wacht u een duurzame lunch op een uitgelezen picknickplek.

Doelgroep

Een ieder die meer wil leren over de natuur in ’t Roegwold, in het bezit van een goede fiets is en in staat is daar tijdens een vier uur durende tocht op te rijden.

Kleding

Kleed u op het fietsen! Voor het lopen bevelen wij wandelschoenen aan. Houd het weerbericht goed in de gaten.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Westerbroek, Van der Valk hotel
  • Rijksweg West 19, 9608 PA Westerbroek (GR)
  • 088 456 82 55
  • [email protected]
  • Vanuit de richting Assen via de A28 naar Groningen neem je afslag 37 Eelde/Glimmen. Rechtsaf de Groningerstraat op. Deze gaat over in de Rijksstraatweg Sla na bijna 4 kilometer af naar dr. E.H. Ebelsweg/N860. Via de Nevelslaan en de Oude Weg kom je in Westerbroek aan.
logo