Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Schapen scheren met de stadsherder van Rotterdam

Schapen scheren met de stadsherder van Rotterdam

Waar

Zuidpolder

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
  • Gratis
Activiteit

Schapen scheren met de stadsherder van Rotterdam

Stadsherder Martin Oosthoek laat zien hoe hij zijn schapen voorbereid op de warme zomerperiode door ze te scheren. Ook geeft hij interessante uitleg over zijn werk als stadsherder van Rotterdam!

Ins & outs van het schapenherdersvak

Kom een kijkje nemen hoe de schapen van stadsherder Martin Oosthoek geschoren worden. Ook vertelt hij alle ins and outs van het schapenherdersvak.

Belevenisboerderij Schieveen

De Rotterdamse schapenboerderij laat je het boerenleven ontdekken! Je kunt hier ravotten in Speelnatuur van OERRR en de vele boerderijdieren aaien. Naast de boerderijwinkel vind je de lunchroom waar je een kopje koffie of thee kunt drinken. De lokale Schieveense kruidkoek is een echte aanrader!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo