Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Teamactiviteit of teambuilding bij Belevenisboerderij Schieveen

Zoek je een bijzondere locatie voor een leuke teamactiviteit of teambuilding op het boerenerf? Kom dan naar het Rotterdams platteland, gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag!

Bloementuin bij Belevenisboerderij Schieveen

Natuurmonumenten werkt samen met Jaap de Vries van GroeneHartslag om in overleg met jou een leuke dag op maat te regelen. Dit kan op twee locaties op het Rotterdams platteland:

Combineer je vergadering op één van deze locaties met een speciale teamactiviteit of teambuilding in de natuur, georganiseerd en gefaciliteerd door GroeneHartslag.

Wat is GroeneHartslag?

GroeneHartslag coacht succesvol mensen, teams en organisaties. Dat gebeurt op verschillende niveau's: van een actief teamuitje tot coaching vanuit de dieptepsychologie. Natuurbeleving staat steeds centraal. Want zowel fysieke activiteit als training van de geest zijn effectiever als ze in de natuur plaatsvinden.

Vergaderbreak in de natuur

Voor een verfrissende werkonderbreking nodigen wij je graag uit voor een speciale activiteit tijdens een vergaderdag. Ons activiteitenaanbod richt zich vooral op outdoor doe- en beleefactiviteiten met ontmoeten en verbinden als motto. De deskundige outdoorinstructeur regelt de facilitaire en spelbegeleidende ondersteuning bij de activiteiten, inclusief planning, materiaal, instructies aan deelnemers, logistiek en veiligheid.

Meer informatie over het teamspiritarrangement >>

Vergaderen op Belevenisboerderij Schieveen

Vergaderruimte Belevenisboerderij Schieveen

Teambuilding

Bij teambuilding is het vermaak en de beleving - net als bij teamuitjes - zeker zo belangrijk. We werken met duidelijke (leer-)doelen en oefenen met voor het werk belangrijke vaardigheden. Het team gaat aan de slag met verschillende activiteiten en werkvormen, met een unieke coachingmethode als basis dat leidt naar meer begrip voor elkaar en verbetering van de sfeer. Uiteraard doen we dit alles zoveel mogelijk buiten, in de vrije natuur.

Voor teambuilding bij Belevenisboerderij Schieveen zijn er vier mogelijkheden:

  1. Schapen drijven
  2. Over de streep
  3. Teamwandeling: beleven en ontdekken (buiten het broedseizoen)
  4. Weilanddag (buiten het broedseizoen)

Kijk hier voor meer informatie >>

Meer weten? Neem vooral contact op! 

Bekijk hier de vergadermogelijkheden in Belevenisboerderij Schieveen. Voor meer informatie of om te boeken, kun je contact opnemen met Petra Oosthoek via [email protected].

logo