natuurgebied

Tiengemeten

nieuws

Extra activiteiten in Speelnatuur Tiengemeten tijdens de herfstvakantie

Het is bijna herfstvakantie! Zoek je nog een leuke invulling van je vrije tijd? Kom dan naar Speelnatuur Tiengemeten! Dat is in de vakantie extra geopend én er zijn dagelijks leuke extra activiteiten. Kunnen we jou ook verwelkomen?

Extra open

Speelnatuur gaat weer langer open in verband met de herfstvakantie. Rekening houdend met de vakantiespreiding is Speelnatuur twee volle weken extra open: van 14 tot en met 29 oktober van 10.15 tot 16.45 uur (behalve op de maandagen en op zondag 22 oktober, zie hieronder). Daarna gaat Speelnatuur weer in winterslaap, dus dit is je kans om nog een bezoekje te brengen!

Extra activiteiten

Tijdens de twee vakantieweken zijn er volop extra activiteiten in Speelnatuur. Je hoeft daar niets extra’s voor te betalen, alleen de pont naar Tiengemeten en de reguliere toegangsprijs voor Speelnatuur. Dit is een overzicht van de extra activiteiten:

Popcorn maken bij het kampvuur dinsdagen 17 en 24 oktober

tussen 11 en 16 uur

Wandeling met de boswachter

woensdagen 18 en 25 oktober

zaterdagen 14, 21 en 28 oktober

om 10.30, 13.30 en 15.00 uur
OERRR ketting maken

donderdagen 19 en 26 oktober

zondagen 15 en 29 oktober

tussen 11 en 16 uur
Marshmallows maken bij het kampvuur vrijdagen 20 en 27 oktober

tussen 11 en 16 uur

Zondag 22 oktober al vol!

Deze dag vindt voor derde keer de ING Wilde Buiten Dag plaats in Speelnatuur. Daarvoor moet je je vooraf aanmelden en dat is massaal gedaan de afgelopen tijd want de vier starttijden zitten al helemaal vol! Helaas kun je op deze dag dus niet meer terecht in Speelnatuur.

Prijzen en tickets

Kijk hier voor meer informatie over de pont naar Tiengemeten en hier voor meer informatie over de toegang tot Speelnatuur. Je kunt je tickets meteen online bestellen of ter plekke tickets kopen. Voor de extra activiteiten hoef je je niet vooraf aan te melden.

word nu lid