Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Fête de la Nature: groots natuurfestival op 21 en 22 mei

23 maart 2015 | Wilco Meijers

Komend weekend vindt Fête de la Nature plaats, een natuurfestival met talloze activiteiten in heel Nederland.

Fête de la Nature: groots natuurfestival op 21 en 22 mei

Gratis en open festival

Fête de la Nature is een landelijk evenement in de natuur dat Natuurmonumenten van harte ondersteunt. Het is een gratis en open festival in een groene omgeving, van stadspark tot wilde natuur. Dat betekent dat iedereen een leuk idee voor een evenement kan aanmelden. Er staan al meer dan 200 evenementen op stapel.

Speurtochten en guerrilla gardening

Geen initiatief is te klein of te groot voor Fête de la Nature. Van een speurtocht naar kevers door het bos, guerrilla gardening, theeschenken in een moestuin of een snelcursus natuurfotografie tot een hardloopclinic langs de Zeeuwse kust, een vaartocht over een mooie plas en een workshop schilderen in het bos. Zoek op de kaart van Fête de la Nature om groene evenementen bij jou in de buurt te bekijken

Wilco Meijers
logo