natuurgebied

De Braak

nieuws

Kom naar het 'Warm Welkom' op landgoed De Braak Paterswolde

Fotograaf: Rene KosterBron: Natuurmonumenten

Het nieuwe jaar goed beginnen? Kom dan zondag 8 januari 2017 naar het 'Warm Welkom' op landgoed De Braak in Paterswolde. Boswachters en vrijwilligers van Natuurmonumenten toasten graag tussen 11.00 en 15.30 uur met je op het nieuwe jaar! Kom je langs?

Warme chocolademelk

De liters heerlijke chocolademelk zijn al ingekocht. Wij zijn er klaar voor! Jij ook? Na alle oliebollen en champagne rond kerst en oud- en nieuw ontvangt Natuurmonumenten je graag op zondag 8 januari tussen 11.00 uur en 15.30 uur om samen de start van een nieuw (natuur)jaar te vieren. Leden en niet-leden zijn welkom op de traditionale 'Warm Welkom, chocozondag'. Natuurmonumenten organiseert op diverse locaties in Nederland deze bijzondere traditie. Landgoed De Braak is daar één van.

Kinderactiviteiten

Je vindt de chocolademelkstand bij de kiosk op landgoed De Braak in Paterswolde bij de hoofdingang (Hoofdweg 268). Kinderen kunnen gezellig marshmallows roosteren boven een vuurkorf. Je bent van harte welkom en het leukste is, het is helemaal gratis! Aanmelden is niet nodig.

young boy with hat and gloves drinking hot chocolate outdoorsFotograaf: Lori Sparkia

word nu lid