natuurgebied

Schaep en Burgh

nieuws

Swing mee op Buitenklanken

Bron: Amariszi

Luister en swing onder het genot van een warme chocomelk of glühwein naar deze op de Balkan-geïnspireerde popmuziek, doordrenkt is met swing en reggae.

Het concert Buitenklanken van Amariszi vindt plaats in de Veltschuur op buitenplaats Schaep en Burgh op 27 december om 14.00 uur. De show van Amariszi zit bomvol virtuoze toonladders en stevige grooves. Ballads laten je even op adem komen maar niet voor lang. Want snel zijn daar weer de vette baslijnen, de heldere zang en de oneindige energie van deze jonge rasmuzikanten. 

Bestel je kaartje snel online >>                                                                                                            

Vernieuwende balkanmuziek

Amariszi verwerkt op inventieve wijze de Balkan-signatuur in hun muziek, verfrissend doorspekt met pop, reggae, folk en swing. Originele composities zijn catchy gearrangeerd: een aanpak waarmee deze achtkoppige band de afgelopen jaren een stevige positie binnen de Balkan-scene verwierf. Opvallend daarbij is de rol van zangeres Merel Simons, die met haar helder timbre en fraaie dictie het onbetwiste boegbeeld vormt van de groep. In een bezetting van bas, drums, gitaar, blazers en accordeon maakt Amariszi van elk optreden een feest. Niet alleen door hun opzwepende muziek, maar ook vanwege de uitstraling, bezieling en enthousiasme!

Vervlogen tijden

De 's-Gravelandse Buitenplaatsen kennen een rijk verleden. De prachtige buitenhuizen en fraai aangelegde tuinen en parkbossen vormen al vanaf de gouden eeuw het decor voor intieme concerten. De rijke bewoners genoten hiervan met hun vrienden en familie. Tijdens het concert Buitenklanken kan iedereen dit gevoel beleven.

Herstelplan

Sinds 2008 werkt Natuurmonumenten aan het herstel van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. In de afgelopen vijf jaar is al veel bereikt. Dit was niet gelukt zonder de steun van donateurs: de vrienden van de Buitenplaatsen. De opbrengst van de concerten komt ten goede aan het Herstelplan van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Meer over het herstelplan

word nu lid