Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

MTB-Nightride Montferland

Avontuurlijke MTB-ers opgelet: op zaterdag 5 januari 2019 vindt een unieke MTB-toertocht plaats in Montferland. Het decor van de Nightride is het Bergherbos in Montferland, een uitgestrekt bos met pittige heuvels waar een van de mooiste MTB-routes van Nederland ligt. Maak het mee!

Wil je de prachtige natuur van Montferland steunen? Doe dan een extra donatie bij inschrijving!

Benefiet tocht voor de natuur in Montferland

De Montferland Nightride is een benefiet tocht voor de natuur in Montferland. 15 euro van je inschrijfgeld wordt besteed aan een natuurproject in het Bergherbos. Je kunt ook extra doneren! Door 5 euro extra te doneren maak je kans op een Pedaleur kledingset t.w.v. 300 euro, een voetpomp van Specialized t.w.v. 50 euro of een Kärcher Mobile Cleaner t.w.v. 130 euro.

Ja, ik schrijf me in en doe een extra donatieMeedoen zonder extra donatie
logo