Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Bijeenkomst en wandeling op Natuurbegraafplaats Maashorst

Bijeenkomst en wandeling op Natuurbegraafplaats Maashorst

Waar

Noord-Brabant

Vertrekpunt

    Schaijk, Natuurbegraafplaats Maashorst

    Franse Baan 25374 RS Schaijk

Kosten
Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Bijeenkomst en wandeling op Natuurbegraafplaats Maashorst

Meer weten over Natuurbegraven? Natuurmonumenten organiseert samen met Natuurbegraven Nederland een informatieve bijeenkomst en rondleiding op Natuurbegraafplaats Maashorst.

Graag nodigt Natuurmonumenten u uit voor een vrijblijvende, informatieve bijeenkomst, die wij samen met onze partner Natuurbegraven Nederland organiseren. Tijdens deze bijeenkomst willen wij u vrijblijvend informeren over het opnemen van een gift aan Natuurmonumenten in uw testament. Onze partner Natuurbegraven Nederland zal u graag meer vertellen over Natuurbegraven. Aansluitend nodigen we u uit voor een wandeling van circa één uur over Natuurbegraafplaats Maashorst.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 7 oktober 2019 van 13.30 tot 16.30 uur op:

Natuurbegraafplaats Maashorst
Franse Baan 2
5374 RS Schaijk

Graag aanmelden voor 1 oktober.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo