Workshop Natuurfotografie Ossendrechtse Duinen

Workshop Natuurfotografie Ossendrechtse Duinen

Waar

Ossendrechtse Duinen

  Kosten

  Volwassen
  • Normaal€ 35,00
  • Ledenprijs€ 30,00

  Nog plek beschikbaar!

  Activiteit

  Workshop Natuurfotografie Ossendrechtse Duinen

  Natuurmonumenten organiseert in samenwerking met natuurfotograaf Johan van de Watering een fotoworkshop in het natuurgebied Ossendrechtse Duinen. De fotoworkshop heeft als thema landschap- en avondfotografie.

  Je mooiste plaatjes  

  De Ossendrechtse Duinen is een natuurgebied met veel variatie. Bossen, heide, vennen en zandvlaktes liggen zij aan zij. Dit gebied leent zich daarom uitstekend om verrassende foto’s te maken van het afwisselende landschap. In deze periode van het jaar staat de heide prachtig in bloei. Dat geeft veel fotografische mogelijkheden. De boswachter en de fotograaf laten je de schoonheid zien van dit unieke gebied. Vooral in de avonduren kan de natuur hier adembenemend mooi zijn. Fotograaf Johan van de Watering geeft je tips hoe je dit schitterende landschap het best kunt fotograferen.  De boswachter vertelt je over de bijzondere planten en dieren die in het gebied leven.


  Feedback

  Stuur na de workshop je twee beste foto’s door naar de fotograaf. Deze foto’s worden in een web album geplaatst waar iedereen feedback op kan geven.

  Tips van de boswachter

  • Deze workshop kan gevolgd worden met ieder type digitale camera
  • Iedereen vanaf 16 jaar is welkom
  • De prijs is inclusief koffie/thee en documentatie

  Voor meer informatie, zie ook www.johanvandewatering.nl

  Workshop Natuurfotografie Ossendrechtse Duinen

  vr. 17 aug. 2018 - 18:00Nog 1 plek beschikbaar