Ga direct naar inhoud
Overzicht

Groepsuitjes

 • Groepsuitje

  Outdoor Escape Dwingelderveld: Het bos in!

  Geïnspireerd op een escape room, maar dan heerlijk in de natuur: Met onze houten koffer en je eigen telefoon met internet, ga je naar buiten. Je hebt 45 of 60 minuten om weer terug te zijn met het verlossende antwoord. Onderweg komen er verschillende puzzels en opdrachten op je pad die iets met het Dwingelderveld te maken hebben.

 • Groepsuitje

  Groepsuitje - Op pad met de boswachter in natuurgebied Sint-Pietersberg

  Rust, ontspanning en samen genieten in de natuur. Wandel mee met onze boswachters en proef het échte buitenleven. Tijdens deze excursie maak je, op een steenworp afstand van Maastricht, kennis met de dieren en planten in natuurgebied Sint-Pietersberg.

 • Groepsuitje

  Natuursafari door de Loenense Bossen en het Deelerwoud

  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op safari over de Veluwe. De gids neemt je in zijn auto mee door de Loenense Bossen en door het rustgebied van het Deelerwoud. Daar is er grote kans op het zien van wild! Boek zo'n privé-excursie voor maximaal 5 personen.

 • Groepsuitje

  Outdoor Escape: Het bos in

  Bij de Outdoor Escapes van Bezoekerscentrum Oisterwijk word je niet opgesloten in een kamertje, maar ga je het bos in!

 • Groepsuitje

  Groepsuitje met gids op landgoed Haarzuilens

  Een onvergetelijke wandeling met familie, vrienden of collega's.

 • Groepsuitje

  Groepsuitje - De rijke historie van de Sint-Pietersberg

  Julius Ceasar verslagen bij de Sint-Pietersberg?
  Mergel: Van grotwoning tot kasteel.
  Kom mee op reis en ontdek de rijke historie die de berg te bieden heeft!

 • Groepsuitje

  Groepsuitje - Wandel mee met de boswachter door de ENCI-groeve

  Vlakbij het centrum van Maastricht ontwikkelt zich nieuwe natuur in de voormalige ENCI-groeve. Met deze activiteit ga je mee op excursie met de boswachter van Natuurmonumenten en beleef je samen de verhalen van dit bijzondere natuurgebied.

 • Groepsuitje

  Groepswandeling door de Vreugderijkerwaard

  Met een groep het unieke rivierenlandschap ontdekken? Ga dan op pad met de boswachter! Voor zowel zakelijke aanvragen als familie-uitjes.

 • Groepsuitje

  Unieke privé excursies voor bedrijven en non-profit organisaties

  Wil je voor je team of collega’s een unieke privé excursie organiseren? Ga dan samen met een ervaren gids op pad en laat je als groep verrassen door de prachtige natuur en cultuur van de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. De gids kan de groep alles vertellen over de natuur en historie van deze bijzondere omgeving.

 • Groepsuitje

  Unieke privé excursies volwassenen met kinderen

  Wil je met een groep vrienden of familie samen met jullie kinderen een unieke privé excursie organiseren? Ga dan samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur en cultuur van de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. De gids kan jullie alles vertellen over de natuur en historie van deze bijzondere omgeving.