Ga direct naar inhoud
Overzicht

Vakantiewoningen

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Boerderij Tichelman in de Achterhoek

  Verscholen in het coulisselandschap van landgoed Hackfort staat boerderij Tichelman. Een unieke locatie in een oase van natuur, ruimte en privacy. Je vindt hier een grote variatie aan flora en fauna, zoals voorjaarbloeiers, akkerkruiden en vlinders, dassen en roofvogels. In de weilanden rond Tichelman heb je grote kans reeën te spotten!

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Boerderij van Dreesje op de Veluwe

  Op zoek naar een bijzondere vakantiewoning op de Veluwe? Dan is de Boerderij van Dreesje de perfecte plek. Je vindt hier authentieke elementen gecombineerd met moderne gemakken, midden in de natuur.

 • Vakantiepark

  Eilandhuisjes Marker Wadden, een natuuroase in het Markermeer

  Overnachten op een eiland, ver weg van alle drukte van het vasteland, dat kan in de vier huisjes op de Marker Wadden. Op dit nieuwste stukje Nederland staat de natuur voorop.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning groepsaccommodatie Kasteel van Oijen

  Genieten met de zachte g. Dat doe je in de oude neerhuizen van het kasteel. Met volop mogelijkheden om er op uit te trekken. En met oog op de nu gewenste 1,5 meter groepsaccommodatie.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Tien vlak bij Utrecht

  Tien, een wit huisje met grote tuin, ligt vlak bij de Tienhovense Plassen. Het is de ideale uitvalsbasis om tot rust te komen en de mooie natuur te beleven.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Kijk Uit op de Veluwe

  Heb je altijd al eens midden in het bos willen wonen? Dan is dit je kans om het uit te proberen! Vanuit vakantiewoning Kijk Uit zie je de wilde zwijnen en reeën zo voorbij lopen.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Hoeve de Bocksen in Ommen

  Reeën spotten, wandelen, fietsen en kanoën, het kan allemaal zonder moeite vanuit vakantiewoning Hoeve de Bocksen in Ommen. De oude boerderij is een rijksmonument en maakt onderdeel uit van landgoed Eerde.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Zeemanshuus op Texel

  Slaap in een pittoreske bungalow tussen de bomen en de vogels van Texel. Sla de deuren open en lees een boek in de tuin. Geniet van de omgeving en ontspan.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Landhuis Leuvenhof bij Elspeet

  Stap uit het prachtig gerenoveerde vakantiewoning Landhuis Leuvenhof zo het bos in. Volg de beek en met een beetje geluk zie je een vos, das of everzwijn.

 • Vakantiewoning

  Overnachten in kasteel Hackfort in de Achterhoek

  Overnacht als een echte baron of barones in kasteel Hackfort met omringend landgoed in de Achterhoek. Wandel langs het koetshuis en de watermolen het parkbos in.