Ga direct naar inhoud
Overzicht

Vrijwilligersvacatures

 • Vrijwilligersvacature

  Begeleiders Speelnatuur, kinderfeestjes en schoolreizen Tiengemeten gezocht

  Word jij blij van stralende gezichtjes? Wil jij iets bijdragen aan de natuur en maak je graag deel uit van een betrokken en enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou als gastvrij gezicht voor onze Speelnatuur van OERRR op Tiengemeten, maar voor het begeleiden van kinderfeestjes en schoolreizen in de Speelnatuur. Het gaat om een vrijwilligersfunctie.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilligers gezocht voor onderhoud Speelnatuur Tiengemeten

  Wil jij iets bijdragen aan de natuur, geniet je ervan om kinderen een onvergetelijke natuurervaring mee te geven en maak je graag deel uit van een enthousiast en bevlogen team? Dan is een vrijwilligersfunctie binnen onze onderhoudsploeg Speelnatuur iets voor jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Ledencommissie Friesland zoekt nieuw lid

  Heb jij een groen hart en hou je van uitdagingen? Wil je graag iets doen voor de natuur? Help ons dan de Friese leden van Natuurmonumenten te vertegenwoordigen! Kom eens horen wat we als ledencommissie doen en draai een poosje mee in onze gezellige groep.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilligersvacature: Broedvogelteller in de Aalkeetbuitenpolder

  Ben jij die vroege vogel die staat te springen om broedvogels te tellen in de Aalkeetbuitenpolder? Wij zoeken jou! Meld je snel aan!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillig boswachter Speelnatuur De Onlanderij

  Houd je van de natuur, ben jij gastvrij en vind je het leuk om jong en oud te vertellen over De Onlanden en aan de slag te gaan met (leden)werving? Dan zoeken we jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Gezocht: Wolvrijwilligers op Belevenisboerderij Schieveen

  Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn, ben jij gastvrij en vind je het leuk om jong en oud te vertellen over het oude ambacht van wol bewerken? Dan zoeken we jou in de wolwerkplaats op Belevenisboerderij Schieveen!

 • Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwillige gids voor jeugdactiviteiten gezocht voor Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland

  Vind jij het belangrijk dat de jeugd kennis maakt met al het moois in de natuur? Wil jij ze meenemen op ontdekkingstocht zodat ze enthousiast raken over flora en fauna? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature: vrijwillige kooiker Eendenkooi Schipluiden

  Er doet zich een unieke situatie voor: e boswachters van Natuurmonumenten zijn namelijk op zoek naar een vrijwillige kooiker die eenden wil vangen en ringen in de prachtige cultuurhistorische Eendenkooi Schipluiden in Midden-Delfland. Ben jij degene die dit oude ambacht levend wil houden?

 • Vrijwilligersvacature

  Team Noordwest-Veluwe zoekt vrijwillige toezichtboswachters

  Geniet jij ervan om buiten in de natuur te zijn, vind je het leuk om gesprekken te voeren en durf je mensen aan te spreken, ook als ze zich niet aan de regels houden? Grote kans dat we op zoek zijn naar jou als vrijwillige toezichtboswachter in de omgeving van Ermelo, Putten, Harderwijk en Hulshorst.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige natuurbeheerders Veluwemeerkust

  Ben jij graag buiten en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Op de Noordwest-Veluwe zijn we op zoek naar vrijwilligers die aan de Veluwemeerkust als natuurbeheerder aan de slag willen. Heb jij tijd, en liefde voor de natuur dan verwelkomen we je graag!