Ga direct naar inhoud
Noord-Brabant

Vrijwilligersvacatures in Noord-Brabant

 • Vrijwilligersvacature

  Publieksvrijwilliger in de Loonse en Drunense Duinen

  Gezocht: enthousiaste vrijwilligers die in de Loonse en Drunense Duinen het aanspreekpunt willen zijn voor mensen die de duinen aan de kant van de Roestelberg (noordwest) bezoeken. Vind je het leuk om bezoekers op weg te helpen en meer te vertellen over dit unieke stuifzandgebied? Dan is dit de vacature die bij jou past!

 • Vrijwilligersvacature

  Gentiaanblauwtje op de Kampina zoekt nieuwe Blauwe Brigade-leden

  Wil je als vrijwilliger met fysieke arbeid (beheerwerk) en inventariseren meewerken om het leefgebied van het beschermde Gentiaanblauwtje te verbeteren? Dan is de Blauwe Brigade op de Kampina (bij Oisterwijk) wellicht iets voor jou.

 • Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilligers ‘Evenementen/ Promotie’ gezocht voor Oude Buisse Heide

  Vind jij het leuk om op enthousiaste wijze Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen bij bezoekers? Heb je een hands-on mentaliteit bij het organiseren van activiteiten en evenementen? Vind je het leuk om de organisatie van een evenement op je te nemen en daarbij samen te werken met diverse doelgroepen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Huis ter Heide

  Gaat het landelijke, groene Noord-Brabant je aan het hart en lijkt het je leuk om zelfstandig te werken buiten in de vrije natuur?