Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Noord-Holland

Vergaderlocaties in Noord-Holland

 • Vergaderen 's Graveland
  Vergaderen

  Vergaderen op de buitenplaatsen in het Gooi

  Een vergaderlocatie in een groene oase op de buitenplaatsen van ‘s-Graveland. In het bezoekerscentrum vergader je met een grote groep midden in de natuur.

 • Vergaderen in de natuur bij Fort Kijkuit
  Vergaderen

  Vergaderen in Fort Kijkuit bij Loosdrecht

  Waar kun je beter strategieën bepalen of een plan verdedigen dan in een fort? Of houd een inspirerende sessie op deze plek vol historie in de vogelrijke Vechtplassen.

 • Vergaderen Zuid-Kennemerland
  Vergaderen

  Vergaderen in Zuid-Kennemerland

  Kom vergaderen op een inspirerende en goed bereikbare plek in de natuur. In het Nationaal Park Zuid-Kennemerland vindt je de prachtige vergader- en trainingslocatie ‘de Bosuil’ op Landgoed Duin en Kruidberg.

 • Vergaderen Naardermeer
  Vergaderen

  Vergaderen bij het Naardermeer

  Vergaderen op een inspirerende en goed bereikbare plek in de natuur? Kom dan naar de prachtige vergaderlocatie bij Gasterij Stadzigt.

 • logo