Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Noord-Holland

Vrijwilligersvacatures in Noord-Holland

 • vrijwillige boswachter gezocht
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachter gezocht

  Lijkt het je leuk om jouw fascinatie voor de natuur te delen met de bezoekers van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en buitenplaats Beeckestijn? Sluit je dan nu aan bij ons team vrijwillige boswachters.

 • Vrijwilligers prunus verwijderen
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Duin en Kruidberg en Koningshof

  Onder de rook van Haarlem, in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, beheert Natuurmonumenten landgoed Duin en Kruidberg en parkbos Koningshof. Voor beide terreinen kunnen we extra hulp gebruiken bij het onderhoud.

 • Vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger tuinbeheer Landgoed Nijenburg

  Heb je groene vingers en hou je van historische tuinen? Dan ben je welkom om de vrijwilligersgroep op Landgoed Nijenburg te komen versterken!

 • Vrijwillig jeugdgids
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillig gids voor jeugdactiviteiten in 's-Graveland

  Het Bezoekerscentrum ligt in het centrum van het Gooi en de Vechtstreek, midden tussen de buitenplaatsen met hun statige huizen en parkachtige bossen. Het is een ideale startplaats voor een wandeling of fietstocht door de omgeving. Veel inwoners en recreanten bezoeken jaarlijks het gebied, ruim 100.000 mensen nemen een kijkje in het bezoekerscentrum. Ze komen voor informatie over de omgeving, speurtochten, kinderverjaardagen of nemen deel aan één van de vele excursies. Ook veel scholen en BSO’s uit de regio weten het bezoekerscentrum te vinden voor leerzame excursies.

 • Vrijwilligers aan het werk
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Vechtplassen

  Ben jij een harde werker en lijkt het je leuk om je werkdag te beginnen met een vaartocht? Dan is vrijwilliger worden in de Vechtplassen misschien wel wat voor jou!

 • ree
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwillige gastvrouwen en gastheren

  Enthousiaste vrijwillige ‘gastvrouwen en gastheren’ gezocht voor de verhuur van de vergaderruimte “de Eekhoornzaal” in bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland

 • vuurtje stokkers gezocht
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwillige evenementenmedewerkers gezocht

  Vuurtjesstokers, broodjesbakkers, vrijwilligers met spierballen, opbouwers van posten en het uitzetten van routes, koffie- en chocolademelkschenkers gevraagd! Wij willen mensen warm maken voor de natuur! Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Doe je met ons mee?

 • Fort bij spijkerboor
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger publieksontvangst Fort bij Spijkerboor

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers die ons willen helpen op het fort. Je bent als gastheer/gastvrouw van het fort het visitekaartje van Natuurmonumenten en de natuur in de omgeving.

 • excursieleider NPZK
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige excursieleider Nationaal Park Zuid-Kennemerland

  Lijkt het je leuk om mensen te laten beleven wat voor moois er in en om de duinen te zien is? En weet je veel over planten en dieren? Meld je dan aan als vrijwillige excursieleider in Nationaal Park Zuid-Kennemerland!

 • Vrijwilligers werving
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilliger ‘werving en promotie’ gezocht voor het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland.

  Vind jij het leuk om op enthousiaste wijze Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen bij bezoekers? En om onze gasten te vragen het werk van Natuurmonumenten te steunen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • logo