Noord-Holland

Vrijwilligersvacatures in Noord-Holland

 • Beheervrijwilligers
  Vrijwilligersvacature

  Natuurmonumenten zoekt buitenmensen

  Help ons het karakteristieke open landschap van de Ankeveense Plassen te behouden! Dat kun je doen door ons te ondersteunen bij het beheer van dit prachtige laagveengebied.

 • Vrijwilligers werving
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwillige gastvrouw/-heer gezocht voor Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland.

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het visitekaartje willen zijn van ons Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ‘s-Graveland. Vind je het leuk om voorlichting en informatie te geven aan bezoekers? Het eerste aanspreekpunt en gastvrouw/heer te zijn voor bezoekers? Je bent enthousiast over het werk van Natuurmonumenten en je wilt graag mensen aan Natuurmonumenten binden?

 • Bosgroep Heiloo
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger Heilooër Bosgroep (landgoed Nijenburg)

  Op landgoed Nijenburg voert de Heilooër Bosgroep van september t/m maart twee keer per maand onderhoudswerkzaamheden uit in de Heilooër Bos. Kom jij deze groep versterken?

 • kruidentuin Beeckestijn
  Vrijwilligersvacature

  Aan de slag in de kruidentuin van een historische buitenplaats

  De kruiden- en moestuin op buitenplaats Beeckestijn wordt wekelijks met veel liefde en aandacht onderhouden door een groep vrijwilligers om zo meer en meer een tuin te ontwikkelen die zijn natuurlijke balans weet te vinden en behouden. Kom jij ons helpen?

 • Kruidentuin Beeckestijn
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger tuinbeheer Beeckestijn

  Hou je van tuinieren en doe je graag mee om de historische tuin op Beeckestijn (Velsen-Zuid) te verfraaien? Dan ben je welkom om de tuingroep te komen versterken!

 • logo