Noord-Holland

Vrijwilligersvacatures in Noord-Holland

 • Natuurambassadeurs Zwanenwater
  Vrijwilligersvacature

  Wordt Natuurambassadeur in het Zwanenwater

  Ben jij een échte praatjesmaker? En hou je ervan om bezoekers in onze natuurgebieden wegwijs te maken en mooie natuurverhalen te vertellen? Zie je het ook als een uitdaging om nieuwe leden te werven? Word vrijwilliger bij Natuurmonumenten.

 • Vrijwillige boswachter
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachters gezocht voor 's-Gravelandse Buitenplaatsen

  Geniet jij ook zo van de natuur en cultuurhistorie op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen? En wil je die interesse delen met de bezoekers van het gebied? Meld je dan aan als vrijwillige boswachter van Natuurmonumenten op de buitenplaatsen!

 • Vrijwilligers werving
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilliger gezocht als ‘spin in het web’ voor de coördinatie en organisatie van activiteiten bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek Natuurmonumenten

  Bij ons bezoekerscentrum worden veel leuke activiteiten georganiseerd, zowel voor de jeugd als voor volwassenen. Ben jij diegene die achter de schermen ‘een spin in het web’ wil zijn voor een goede planning en organisatie van de activiteiten voor volwassenen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

 • Kruidentuin Beeckestijn
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger tuinbeheer Beeckestijn

  Hou je van tuinieren en doe je graag mee om de historische tuin op Beeckestijn (Velsen-Zuid) te verfraaien? Dan ben je welkom om de tuingroep te komen versterken!

 • Rondleiding Fort bij Acoude
  Vrijwilligersvacature

  Gezocht: fortengidsen in de Vechtplassen

  Ben jij geïnteresseerd in de geschiedenis van jouw eigen regio? En ben je een rasechte verhalenverteller? Word dan fortengids bij Natuurmonumenten! En help ons het bijzondere verhaal te vertellen over de strategische inzet van water bij de verdediging van Nederland.

 • Boswachter met kinderen
  Vrijwilligersvacature

  Natuurmonumenten zoekt vrijwillige boswachters in de Vechtplassen

  Werken op de mooiste plekken in de Vechtplassen? Boswachters zoeken vrijwillige boswachters.

 • Schilderwerk
  Vrijwilligersvacature

  Schilders gezocht voor de Buitenplaatsen

  We zijn op zoek naar vrijwilligers om het schilderwerk van de historische hekken en rasters op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen te onderhouden.

 • kruidentuin Beeckestijn
  Vrijwilligersvacature

  Aan de slag in de kruidentuin van een historische buitenplaats

  De kruiden- en moestuin op buitenplaats Beeckestijn wordt wekelijks met veel liefde en aandacht onderhouden door een groep vrijwilligers om zo meer en meer een tuin te ontwikkelen die zijn natuurlijke balans weet te vinden en behouden. Kom jij ons helpen?

 • logo