Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Overzicht

Kinderfeestjes

 • Natuurfeest van OERRR
  Kinderfeestje

  Natuurfeest van OERRR Dwingelderveld voor alle leeftijden LET OP: vanaf april 2020 te boeken

  Ben je jarig en wil je een feestje vieren in de natuur? Kom naar het Dwingelderveld! Een boswachter van Natuurmonumenten neemt je mee op ontdekkingstocht in het Dwingelderveld. Let op: vanaf april 2020 te boeken.

 • Kompastocht
  Kinderfeestje

  Kompastocht Dwingelderveld (10-12 jaar)

  Ben je jarig en wil je een feestje vieren in de natuur? Kom naar het Dwingelderveld! Voor elke leeftijd is er een gepast feestje. Pak het kompas en zoek je eigen weg in het Dwingelderveld.

 • Boswachter Bart
  Kinderfeestje

  Boswachter Bart Dwingelderveld (8-10 jaar)

  Boswachterfeest
  Word een echte boswachter tijdens het feestje van boswachter Bart. Met een kaart en opdrachten ontdek je wat een echte boswachter allemaal doet. Zoek maar eens naar diersporen en gluur naar een dier met de verrekijker. Na afloop krijg je een echt boswachtersboekje cadeau.

 • Boswachter van OERRR
  Kinderfeestje

  Boswachter Bootcampfeestje Dwingelderveld (6-8 jaar)

  Ben je jarig en wil je een feestje vieren in de natuur? Kom naar het Dwingelderveld! Voor elke leeftijd is er een gepast feestje. Het boswachter bootcampfeestje van OERRR is lekker buiten en voor kinderen tussen 6 en 8 jaar.

 • Kinderfeestje kabouters in Gooi en Vechtstreek
  Kinderfeestje

  Kinderfeestje in Gooi en Vechtstreek

  Heb je iets te vieren? Houd je van de natuur? En ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Geef dan een kinderfeestje bij het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek! Samen met je ouders, vriendjes en vriendinnetjes beleef je een spannende speurtocht. Of kom lekker spelen in de Speelnatuur van OERRR.

 • Kinderfeestjes Bezoekerscentrum Veluwezoom
  Kinderfeestje

  Kinderfeestje bij bezoekerscentrum Veluwezoom

  Ben je bijna jarig? Of ben je net jarig geweest? Vier je kinderfeestje bij Natuurmonumenten in Rheden! Net boven Arnhem. Je kunt kiezen uit verschillende kinderfeestjes: een kabouterfeest, een stoer bootcampfeest of een feest over een geheimzinnige schatkist.

 • Kinderfeestje in Oisterwijk
  Kinderfeestje

  Kinderfeestje in Oisterwijk

  Ben je bijna jarig? Of ben je net jarig geweest? Vier je kinderfeestje in het bos! Bij Bezoekerscentrum Oisterwijk kun je met vriendjes en vriendinnetjes op pad gaan in de natuur tijdens een spannende speurtocht.

 • Kinderfeestjes Tiengemeten
  Kinderfeestje

  Kinderfeestje op Tiengemeten

  Vier je kinderfeestje op een unieke plek: vaar met de pont naar Tiengemeten en kies uit één van de activiteiten. Wees er snel bij met reserveren, want deze feestjes zijn populair.

 • Speelnatuur van OERRR
  Kinderfeestje

  Kinderfeestjes bij Landal GreenParks

  Binnenkort jarig? Of iets anders te vieren? Landal GreenParks, trotse hoofdsponsor van OERRR, heeft parken midden in de natuur. Hier kunt je kiezen tussen verschillende feestjes.

 • Kinderfeestje Ackerdijkse Plassen
  Kinderfeestje

  Kinderfeestje bij de Ackerdijkse plassen

  Ben je bijna jarig? Of ben je net jarig geweest? En wil je een onvergetelijk feestje vieren? Trakteer jouw vriendjes en vriendinnetjes op een bijzonder kinderfeestje bij Natuurmonumenten. Vier jouw verjaardag samen met onze vrijwillige boswachter(s) en ontdek de bijzondere wereld van de Ackerdijkse Plassen.

 • logo