Ga direct naar inhoud
Nieuws

Word boswachter tijdens de OERRR Wilde Buitendag in Kardinge

24 september 2023 | Aimee Otte

Word één dag boswachter in Kardinge. Je leert hutten bouwen, sporen herkennen en vuur maken zonder lucifers... In de herfst organiseren de boswachters door heel Nederland de Wilde Buitendagen van OERRR. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Kom op zondag 15 oktober naar Kardinge (Groningen) en beleef een buitendag vol avonturen in de natuur.

Wilde Buitendag kardinge

Kom klimmen, klauteren, bouwen en sjouwen en nog veel meer!

Je bent welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur. 

Verzamel alle stempels en ontvang na afloop het enige echte boswachtersdiploma van OERRR. Trek laarzen en oude kleren aan want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden!Warme choco en goede koffie

Een boswachter laat zich niet afschrikken door herfstig weer, maar wil je even uitrusten van al jouw buitenavonturen, dan hebben we een overkapping waar je onder het genot van poffertjes en warme choco kan opladen voor het volgende avontuur. De KoffiePod schenkt naast warme choco en ranja ook heerlijke koffie! 

 

Aanmelden en tickets kopen

We werken met ticketverkoop aan de deur! Pinnen of contant. OERRR-leden zijn gratis, wil je lid worden, ook dat kan op de Wilde Buitendag, je krijgt meteen een mooie goodiebag mee naar huis. Meer weten? Hier lees je alles dat je moet weten ter voorbereiding op deze dag vol avonturen. 

Aimee Otte