Speelnatuur van OERRR Kardinge

Leef je uit in de speelnatuur van Kardinge! Klauter over de boomstammen, pomp water met de waterpomp en volg het water via grote stapstenen. De speelnatuur van Kardinge is een uitje voor het hele gezin. Ga je mee op avontuur?

Speelnatuur Kardinge

Ga mee op avontuur

Uitleg over wat je allemaal in de speelnatuur van Kardinge kan doen is bijna niet nodig. Het ontdekken van de speelnatuur gaat hier bij de kinderen vanzelf. Water, zand, boomstammen, stapstenen en wilde bloemen, wat wil je nog meer? Pomp water op met de waterpomp bovenop een oude wierde en loop met je blote voeten door de modder.

Toegankelijk voor ieder kind

De speelnatuur van Kardinge is ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Bij de opening van de speelnatuur is deze speciaal getest door kinderen van de Speeltuinbende. Dit testteam bestaat uit kinderen met en zonder beperking. De speelnatuur is zo ingericht dat alle kinderen samen kunnen spelen.

De locatie van de speelnatuur ligt ten oosten van het Koerspad, tussen Beijum en Lewenborg en de sportvelden Kardinge. 

Handig om te weten:

 • Vies worden mag! Spoel je na het ravotten af bij de waterpomp, vergeet je schone kleren niet.
 • Honden zijn niet toegestaan in de speelnatuur van Kardinge.
 • Er is geen toezicht aanwezig.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Speelnatuur van OERRR Kardinge
 • Koerspad, 9735 AK Groningen (GR)
 • Parkeerplaats P+R/Transferium KardingeKardingerplein 1, 9735 AE Groningen (GR)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Speelnatuur van OERRR Kardinge: Blijf op het midden van de parkeerplaats en volg de weg tot voorbij Klimcentrum Bjoeks. Verlaat de Bieskemaar, steek de sloot over en sla linksaf het fietspad op. De opgang van de Speelnatuur van OERRR bevindt zich na 200 meter voorbij de voetbalvelden bij de kruising aan de rechterhand.

  Parkeerplaats Klimcentrum BjoeksBieskemaar 3, 9735 AE Groningen (GR)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Speelnatuur van OERRR Kardinge: Verlaat de parkeerplaats, steek de sloot over en sla linksaf het fietspad op. De opgang van de Speelnatuur van OERRR bevindt zich na 200 meter voorbij de voetbalvelden bij de kruising aan de rechterhand.

Toegankelijkheid

Huisregels

logo