Overzicht

Speeltips voor de allerkleinsten

 • Speelnatuur Dwingelderveld
  Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Dwingelderveld tijdelijk gesloten

  De speelnatuur van OERRR bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen krijgt een upgrade. Vanaf 7 september tot medio half oktober 2021 is de speelnatuur afgesloten voor publiek. De aannemer en vrijwilligers van Natuurmonumenten maken de speelnatuur uitdagender en toegankelijk voor iedereen.

 • Speelnatuur van OERRR bij Belevenisboerderij Schieveen
  Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Belevenisboerderij Schieveen

  Leef je uit in Speelnatuur van OERRR, gelegen naast Belevenisboerderij Schieveen, terwijl papa en mama / opa en oma rustig een kopje koffie of thee op het terras drinken. Hier klim je over boomstammen, bouw je je eigen hut en verwonder je je over kleine kriebelbeestjes.

 • Spelen bij het water
  Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR op landgoed Haarzuilens

  Kom spelen op de leukste speelplek van Utrecht. Lekker spelen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer!

 • Speelnatuur Tiengemeten
  Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Tiengemeten

  Meer dan 4,5 hectare (= 9 voetbalvelden) blubber, beekjes, bomen, bloemen en beesten. Speelnatuur Tiengemeten is een ruige dag uit voor het hele gezin. Ontdek het zelf: hoe ben jij in het wild? Voor de kleintjes is er een veilig Ukkie-eiland.

 • Speelnatuur Schiermonnikoog
  Speelnatuur

  Speelnatuur Schiermonnikoog

  Ontdek Speelnatuur op Schiermonnikoog. Lekker ravotten in het kreupelhout, kliederen met water en zand en kruipen door de griezelgreppel van wilgenstruiken. Neem je ouders mee naar het Hazenweitje en de Berkenplas. Hier kun je de hele dag spelen, bouwen en zwemmen in de natuur.
  Speelnatuur op Schiermonnikoog is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 99 jaar.

 • minck Zeev Joris
  Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Texel

  Spetter als een eend, klauter als een boomkruiper, sluip door de bosjes als een merel en bouw een groot nest als een lepelaar. In de Texelse Speelnatuur van OERRR beleef je je eigen avonturen in en met de natuur.

 • klimmen en klauteren tussen de takken
  Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Erve De Pas

  Waterpomp, zand, klimboom, struinbaan, bloemen en beestjes. Wat heb je nog meer nodig? Kom naar de Speelnatuur van OERR op Erve De Pas en leef je uit!

 • Spelen met modder - OERRR
  Allerkleinsten

  Maak modderkunst van OERRR

  Houdt je kindje van verven en lekker kliederen? Maak samen eens een echt kunstwerk met modder, water en zand. Modderkunst!

 • Ruiken - OERRR
  Allerkleinsten

  Lekker snuffelen!

  Dat veel bloemen lekker ruiken, weten we vaak wel. Maar wist dat ook planten een lekker luchtje bij zich dragen? Zo ruik je het:

 • Slak
  Allerkleinsten

  Slakken zoeken na een regenbui

  Een huisje op je rug. Dat is handig! Zo is een slak altijd en overal thuis. Weet jij waar hij nu weer woont?

 • logo