Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Voelen aan boomschors

Weet jij hoe een boom voelt? Veeg met je handen voorzichtig over de stam. Wat voel je? Of duw eens hard. En is er verschil tussen bomen, als je meerdere soorten boomschors voelt?

Boom aaien

Iedereen weet hoe een boom eruit ziet. Maar heb je er ook wel eens over nagedacht hoe de schors van een boom voelt? Nee? Ga dan snel eens op boom-aai-safari! Extra leuk om te doen met (kleine) kinderen. Wat zie je en wat voel je als je een boom aanraakt? Er zijn ook echt zachte bomen, zoals de berk. Of voel aan een stam vol mos. 

Met je armen om de stam

Heb je een grote boom gevonden? Probeer dan eens of je 'm in je eentje kunt omarmen. Raken je handen elkaar aan de andere kant van de stam? Als het niet lukt, kun je het met meerdere mensen proberen. Lukt het als iedereen zich héél goed uitrekt? 

Misschien vind je dit ook leuk

logo