Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Sportieve routes

Kom buiten sporten in de natuur! Wat is er nu lekkerder dan lang wandelen, hardlopen of mountainbiken of paardrijden in de frisse buitenlucht? Januari is dé maand om goede voornemens nieuw leven in te blazen. Onze routes en activiteiten helpen je op weg!

Hardlopen in de Kaapse Bossen

Adem de frisse boslucht in! Korte en lange wandelroutes waar je prima op kunt hardlopen. Fanatiekelingen rennen ook nog even de uitkijktoren op. De beloning is een fantastisch uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug.

Bekijk de routes

Trailrunnnen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Over slingerende single tracks ren je door de duinen richting de zee. Op de trailrun kom je hoge duintoppen, smalle bospaadjes en fikse afdalingen tegen.

Bekijk de route

Mountainbiken op de Veluwe

Mountainbiken door bos, heide en stuifzand. Aan afwisseling geen gebrek op de route door Veluwezoom. Je fietst bijna 50 kilometer door heuvelachtige natuur.

Bekijk de route
logo