Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vacature Functioneel Beheerder

Op afdeling Informatietechnologie en Informatiemanagement (IT en IM)
IT en informatiemanagement zijn voor Natuurmonumenten steeds belangrijker om haar doelen te bereiken.

scholekster en drieteenstrandlopers

Functienaam: Functioneel Beheerder, afd. Informatietechnologie en Informatiemanagement (IT en IM)

Functieomvang: Part-time

Duur: Bepaalde tijd

Locatie: Afdeling:  IT en IM, standplaats landelijk kantoor 's-Graveland

Opengesteld: 08 jan 2018

Sluitingsdatum: 12 jan 2018

Solliciteer

 

In het kort

Voor het plannen, inrichten en monitoren van het beheer van onze natuurgebieden en gebouwen, maar ook voor het vastleggen van de resultaten ervan, wordt gebruik gemaakt van een complexe applicatie inclusief GIS. Met de implementatie van een CRM-systeem wordt het relatiebeheer geprofessionaliseerd. Daarnaast maakt Natuurmonumenten uitgebreid gebruik van nieuwe mogelijkheden rondom online communicatie en Social Media om de natuurbeleving in Nederland te vergroten.

Jouw werk als Functioneel Beheerder 
De taken rondom informatiemanagement zijn samengebracht in een nieuw team binnen het domein IT en IM dat geleid wordt door de Informatiemanager. Binnen dit team werken business-informatieanalisten en functioneel beheerders aan het beheer en de vernieuwing van het applicatielandschap. In dit team is een vacature voor een Functioneel Beheerder in het werkveld Relatiemanagement ontstaan. Als Functioneel Beheerder rapporteer je hiërarchisch aan de Informatiemanager.

 • Jouw taak is het inrichten en beheren van de functionaliteit van het relatiemanagement systeem op het Salesforce-platform.
 • Je zorgt voor de informatie uitwisseling met andere systemen en bewaakt de datakwaliteit. 
 • Je adviseert en ondersteunt gebruikers in het gebruik en de doorontwikkeling van het relatiemanagement systeem. 
 • Je houdt wensen, trends en ontwikkelingen in de gaten die van invloed zijn op het relatiemanagementsysteem, komt met verbetervoorstellen en pakt een rol in de realisatie hiervan. 
 • Je draait mee in projecten die invulling geven aan de strategische doelstellingen rondom relatiebeheer binnen Natuurmonumenten.

Wat jij meeneemt
Samenwerken en klantgerichtheid is voor jou niet meer dan logisch. Je bent je bewust van je omgeving en kunt problemen analyseren. Daarnaast pas je je gemakkelijk aan bij gewijzigde eisen, ben je resultaatgericht en kun je goed luisteren. Verder heb je: 

 • HBO werk- en denkniveau 
 • Ervaring met relatiemanagementsystemen en applicaties 
 • Kennis van bedrijfsprocessen en -besturing 
 • Ervaring in een vergelijkbare rol 
 • Kennis en ervaring van Salesforce en/of in de non-profit-sector is een pre. 
 • Goede kennis van en gebruikerservaring met Acces, Excel en XML.

Wat wij bieden
Wie zich inzet voor onze mooie organisatie en de natuur, kan uiteraard iets terug verwachten. Wij bieden: 

 • Een afwisselende baan in een prachtige werkomgeving. 
 • 86,5% - 100% dienstverband (Natuurmonumenten heeft een 37-urige werkweek). 
 • De functie is gewaardeerd in functieschaal 6. Afhankelijk van opleiding en werkervaring vindt inschaling plaats in de aanloop- of functieschaal (minimaal 2.496,= EURO en maximaal 3.626,= EURO bruto per maand bij een fulltime dienstverband). 
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
  (N.B. de vaste aanstelling van een interne kandidaat blijft bij aanstelling in deze functie  gehandhaafd).

Werken bij Natuurmonumenten 
Bij Natuurmonumenten werken we al 110 jaar aan de verrijking van ons land met bestaande en nieuwe natuurgebieden, voor huidige en toekomstige generaties. We zijn een ondernemende en actieve beweging, die alle mensen die van de natuur houden bij elkaar brengt. Natuurmonumenten beschermt 355 natuurgebieden en waardevolle landschappen met monumentale gebouwen, overal in Nederland. Dat doen we met steun van 719.000 leden en donateurs, ruim 4000 vaste vrijwilligers, de Nationale Postcode Loterij en vele bedrijven, stichtingen en fondsen. Zie www.natuurmonumenten.nl

De drie kernwaarden van onze organisatiecultuur geven richting aan onze houding en gedrag: Wij bewegen, wij zijn open, wij werken samen.

Meer informatie en sollicitatie
Ben jij de Functioneel Beheerder die we zoeken? Stuur dan uiterlijk voor 12 januari 2018 je sollicitatiebrief inclusief cv (als pdf of Word-document) naar Jolanda van der Marel, Informatiemanager IT en IM. Dit kan via onderstaand solliciteerknop.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda van der Marel, Informatiemanager, op telefoonnummer 06 - 10 20 93 18. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten worden met voorrang opgeroepen voor een gesprek.

Natuurmonumenten stelt het hebben van een VOG verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer

logo