natuurgebied

Naardermeer

Varen op het Naardermeer

Boottochten

Fotograaf: Andries de la Lande CremerVan half april tot half oktober organiseert Natuurmonumenten verschillende vaartochten, vaarexcursies en rondvaarten op het Naardermeer. Het vertrekpunt voor de vaartochten is Stadzigt. Je kunt kiezen uit de onderstaande vaarexcursies:

  • Aalscholvervaartocht
  • Vaartocht naar de eendenkooi
  • Fotografievaartocht
  • Dauwvaren en avondvaartochten
  • OERRR Watersafari - Vaartocht voor gezinnen

Bekijk hier de vertrektijden >
Reserveer online je vaarexcursie of boottocht >

Vaartochten en rondvaarten voor groepen

Een familiedag of bedrijfsuitje? Boek dan eens een priv√©vaartocht met onze fluisterboot. De vaargids neemt je mee naar de aalscholverkolonie of de eendenkooi. Combineer de rondvaart met een heerlijke maaltijd in Gasterij Stadzigt. Meer informatie

Reserveren groepsvaartochten: Wil je meer weten over de mogelijkheden of een groepvaartocht reserveren? Bel met onze ledenservice via 035 - 655 99 55 (tijdens kantooruren).

Arrangement Vestingmuseum

Combineer je vaartocht op het Naardermeer met een bezoek aan het Vestingmuseum in Naarden. Met een uitgeprint reserveringsbewijs krijg je korting op de toegang van het Nederlands Vestingmuseum

Excursieprogramma voor scholen

Varen met de hele klas en onderweg spelenderwijs leren over de natuur van het Naardermeer. Speciaal voor schoolklassen van de basisschool organiseert Natuurmonumenten de OERRR Watersafari en J v/d K Avontuurtocht.

Meer informatie

word nu lid