Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vergaderen op de Belevenisboerderij Schieveen

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen? Hier, op een steenworp afstand van Rotterdam, kan je op het boerenerf van Belevenisboerderij Schieveen een vergadering, cursus of workshop houden.

Vergaderen op Belevenisboerderij Schieveen

In de woonboerderij, gelegen op het boerenerf naast Belevenisboerderij Schieveen, is gelegenheid een bijeenkomst voor een grote groep te plannen. In de pauzes kunnen deelnemers vrij wandelen over het erf, het leven op een boerderij verkennen en een bezoek brengen aan de stal met schapen en boerderijdieren zoals koeien en kippen. 

Wil je weten hoe de vergaderlocatie eruit ziet? Deze virtuele tour geeft je een mooie impressie!

Vergaderingen kunnen gecombineerd worden met demo of teambuilding schapen drijven. Ook is er een mogelijkheid om een presentatie en/of rondleiding over het bedrijf te krijgen

Vergaderlocatie Belevenisboerderij Schieveen

Boerenlunch

Tussen de middag is het mogelijk om een echte boerenlunch te nuttigen. De kosten van de lunch zijn niet inbegrepen bij de huurprijs. Na overleg wordt er een offerte op maat gemaakt!

Algemene informatie

  • Aantal personen: 28
  • Kosten: 150 euro per dagdeel / 300 euro per dag
  • Inclusief koffie / thee en water
  • Beamer aanwezig

Boek een vergadering

Voor meer informatie of om te boeken, kun je contact opnemen met Petra Oosthoek via [email protected].

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo