Vergaderen op de Belevenisboerderij Schieveen

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen? Hier, op een steenworp afstand van Rotterdam, kan je op het boerenerf van Belevenisboerderij Schieveen een vergadering, cursus of workshop houden.

Vergaderen op Belevenisboerderij Schieveen

  In de woonboerderij, gelegen op het boerenerf naast Belevenisboerderij Schieveen, is gelegenheid een bijeenkomst voor een grote groep te plannen. In de pauzes kunnen deelnemers vrij wandelen over het erf, het leven op een boerderij verkennen en een bezoek brengen aan de stal met schapen en boerderijdieren zoals koeien en kippen. 

  Wil je weten hoe de vergaderlocatie eruit ziet? Deze virtuele tour geeft je een mooie impressie!

  Vergaderingen kunnen gecombineerd worden met demo of teambuilding schapen drijven. Ook is er een mogelijkheid om een presentatie en/of rondleiding over het bedrijf te krijgen.

  Vergaderen & corona

  Op dit moment kunnen er geen vergaderingen geboekt worden tot 1 september 2020. Wil je hierna komen vergaderen bij Belevenisboerderij Schieveen? Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor de vergaderruimte is daarom beperkt. 

  • In het voorhuis maximaal 7 personen
  • In de horeca (theateropstelling) maximaal 16 personen
  Vergaderlocatie Belevenisboerderij Schieveen

  Boerenlunch

  Tussen de middag is het mogelijk om een echte boerenlunch te nuttigen. De kosten van de lunch zijn niet inbegrepen bij de huurprijs. Na overleg wordt er een offerte op maat gemaakt!

  Algemene informatie

  • Aantal personen: 28 (tijdens corona gelden andere aantallen)
  • Kosten: 150 euro per dagdeel / 300 euro per dag
  • Inclusief koffie / thee en water
  • Beamer aanwezig

  Boek een vergadering

  Voor meer informatie of om te boeken, kun je contact opnemen met Petra Oosthoek via [email protected].

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

  logo