Word lid

Vergaderen bij de Ackerdijkse plassen

De Ackerdijkse Plassen is een natuurparel tussen Rotterdam en Delft. Onderdeel van het natuurgebied is een prachtig gerenoveerde Zuid-Hollandse boerderij uit 1666. Je kunt deze bijzondere locatie huren voor vergaderingen, workshops, borrels of lezingen. Overvliegende vogels en kikkergekwaak op de achtergrond maken jullie bijeenkomst iets speciaals.

Rust en ruimte 

Deze unieke, inspirerende en comfortabele locatie ligt verscholen tussen bomen, maar vind je op slechts 5 kilometer afstand vanaf Rotterdam / The Hague Airport. Hier heb jij hier alle rust en ruimte om te vergaderen, cursussen of lezingen te geven, workshops of trainingen te volgen of een feest of partij met een groen karakter te organiseren.

Vergaderen in de natuur

Voor (biologische) catering, lunches en diners wordt gezorgd. In overleg stel je zelf jullie dag samen. Bij mooi weer is er de gelegenheid om buiten van het terras gebruik te maken. Ook kun je een korte wandeling van 10 minuten om het erf maken of zelf de handen uit de mouwen te steken op het erf. Dit laatste is ook ideaal voor een teambuilding.

Verhuur van de vergaderzaal

Je huur een vergaderzaal voor een dag of dagdeel. In de zaal is plaats voor 60 personen. Voor vergaderingen geeft de tafelschikking ruimte aan minder personen. Beamer, scherm, laptop, flip-over en toebehoren zijn aanwezig.

Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar.

Impressie van de vergaderlocatie

Lunch & diner

Lunch: Met liefde en aandacht wordt in de keuken aan een gezonde lunch gewerkt.

Het boerenlunchbuffet bestaat uit:

  • huisgemaakt vegetarische soep
  • dikke en dunne zuurdesemboterhammen
  • diverse kazen en vleeswaren
  • dips en smeersels

Alle lunches worden geserveerd met koffie, thee, groenten- en vruchtensappen en mineraalwater. Wij houden rekening met speciale wensen.

Diner: Je kunt jullie wensen aangeven. Wij werken met verschillende cateraars dus alles is mogelijk; tapas, barbecue, Aziatisch of biologische catering. De catering wordt voor jullie geregeld.

Frisse neus halen

Speciaal voor groepen is er een korte wandeling van 10 minuten rondom het erf. Laarzen zijn aanwezig.

Ook is het mogelijk om buiten het broedseizoen (15 maart t/m 15 juli) te wandelen met een gids. Neem contact op voor meer informatie.

Handen uit de mouwen

Help ons met het beheer van het vogelreservaat of in de boomgaard bij de boerderij. Een bijzondere manier van teambuilding! Gereedschap en begeleiding worden door ons verzorgd. 

Bedrijfsuitje

Wil je met een bedrijf een dagje weg? Ga met je collega’s de natuur in en steek de handen uit de mouwen. Lees meer over onze bedrijfsuitjes.

Contact en reserveren

Voor boekingen en informatie kun je terecht bij Ine van Druten (locatiemanager/gastvrouw).

  • Telefonisch (tijdens kantooruren): (06) 10 31 75 96
  • E-mail: i.druten@natuurmonumenten.nl

Je krijgt van ons een routebeschrijving toegestuurd.

Vogelkamer

Oude Stal

De opkamer