Vergaderen bij De Carolinahoeve in de Onzalige Bossen

Op een half uur rijden van Arnhem kun je vergaderen midden in de bossen, omringd door bossen en schotse hooglanders. Bij De Carolinahoeve vergader je op midden in de natuur en wandel je in de pauze door het Nationaal Park Veluwezoom.

Vergaderen Carolinahoeve

Op een unieke open plek in de Onzalige Bossen bevindt zich restaurant De Carolinahoeve. Een historisch pareltje waar er vergaderd kan worden midden in de bossen. Met het restaurant ter ondersteuning is hier rustig vergaderen goed te combineren met heerlijk eten en drinken. Daarnaast trakteert onze hoeve alle gasten op een fenomenaal uitzicht met misschien wel een schotse hooglander voor de ramen.

Carolinahoeve staand

Faciliteiten

De vergaderzalen hebben de volgende faciliteiten:

  • Draadloos internet
  • Flip-over

Er wordt koffie en thee verzorgt vanuit het restaurant. Zo is er altijd lekkere verse koffie en thee aanwezig. Eventuele vragen zijn zo ook gemakkelijk te stellen door het servicemoment.

Capaciteit

  • Voor vergaderen is er een vergaderruimte tot max. 30 personen
  • Voor teambuildings dagen kan er het beste contact worden opgenomen met de Carolinahoeve voor de mogelijkheden.

 

Pauze in de natuur

Maak een vergadering of teamuitje uniek door het te combineren met een wandeling met de boswachter. Zo kom je achter leuke feitjes over het gebied of de dieren die er leven. Boek de Excursie gelijk bij het bespreken, zo voorkom je dat het niet meer kan op de dag. Misschien sta jij zelfs oog in oog met een zwijn of edelhert in de lunchpauze.

Natuurlijk kun je ook zelf een wandeling maken. Er is veel te verkennen rondom de Carolinahoeve en er is ook een aangegeven route; De Lappendeken. 

Duurzame arrangementen

De vergaderlocatie is naast het restaurant van De Carolinahoeve. Zo kan er tijdens de lunch optimaal worden ingespeeld op jouw wensen. De Carolinahoeve werkt zoveel mogelijk met lokale en biologische producten. Dit versterkt de band met het gebied en maakt alles zo duurzaam mogelijk. Want midden in dit prachtige gebied zijn genoeg heerlijke producten te vinden.

Boek een vergadering

Bekijk hier de eigen website van de Carolinahoeve. Neem voor boekingen en informatie contact op met: [email protected] of bel  026-3034251.

Autovrij

De Carolinahoeve is autovrij. Automobilisten kunnen op ongeveer 1,5 km afstand van de Carolinahoeve parkeren op parkeerplaats De Lappendeken in De Steeg. Het is vanaf hier c.a. 25 minuten lopen naar De Carolinahoeve. Mindervaliden kunnen een auto-dagvergunning aanvragen bij De Carolinahoeve.

logo