natuurgebied

Tiengemeten

Vergaderen en teambuilding op natuureiland Tiengemeten

Kom comfortabel vergaderen of een presentatie, cursus of training geven in de Helenehoeve. Ook een teamuitje of teambuilding is een optie, al dan niet in combinatie met vergaderen. Informeer naar de mogelijkheden voor je arrangement op maat.

Ruimte en apparatuur

De vergaderruimte in de oude boerenschuur uit 1840 beschikt over een lange tafel, waaraan maximaal 22 comfortabel kunnen zitten. Uw laptop sluit u aan op een plasmascherm. Ook is er een flip-over aanwezig. 

Prijzen en beschikbaarheid

De ruimte is alle dagen van de week beschikbaar. Het tarief is €150,- per dagdeel (ochtend of middag) of € 250,- voor een hele dag, exclusief catering. De kosten van de pont komen hier nog bij.

Catering

De catering in de vergaderruimte wordt volledig afgestemd op de wensen van de groep.

Teamuitje of teambuilding

Na het het vergaderen nog iets anders of extra's doen? Dat kan! Je kunt je dag uitbreiden met een teamuitje of met teambuilding. Natuurmonumenten werkt daartoe samen met Jaap de Vries van GroeneHartslag. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een teamuitje of teambuilding te boeken, dus zonder vergadering.  Het is ook mogelijk om je door een gids van Natuurmonumenten rond te laten leiden over het eiland. 

Neem vooral contact op!

Voor alle informatie en boekingen, bel (0186) 660214 of mail naar tiengemeten [at] natuurmonumenten [dot] nl.  

Bereikbaarheid

Natuureiland Tiengemeten is voor bezoekers alleen te voet per veerpont bereikbaar vanaf de haven Nieuwendijk 1, Zuid-Beijerland. Daar is een gratis parkeerterrein voor onze gasten beschikbaar. Kijk hier voor de prijzen en tijden van de veerpont. Vanaf de haven op Tiengemeten is het een wandeling van ca. 500 meter naar de vergaderruimte.  

word nu lid