Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vergaderen in de Gooi en Vechtstreek

In de Eekhoornzaal van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek kun je comfortabel vergaderen of een presentatie, training of cursus geven. Het bezoekerscentrum ligt op Boekesteyn, een van de mooiste buitenplaatsen in 's-Graveland.

Vergaderen 's Graveland

Combineer je vergadering of presentatie met een heerlijke wandeling door de tuinen en parkbossen van de buitenplaatsen Boekesteyn en Schaep en Burgh. Je kunt ook in het bezoekerscentrum de tentoonstelling ’Gooi en Vechtstreek 'overal anders’  bekijken. Hier vindt je heel veel informatie over de geschiedenis, natuur en cultuur in deze veelzijdige regio. Naast het bezoekerscentrum ligt een bloementuin met picknicktafels.

Zaalcapaciteit

Max. 40 personen bij gebruik als vergaderruimte
Max. 60 personen bij gebruik in theateropstelling

Faciliteiten

  • Beamer, scherm, projectietafel en flipover
  • Wifi aanwezig
  • Koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed, thermoskannen en hand- en theedoeken
  • Koffie, thee, suiker en melk

Kosten 

Leden Natuurmonumenten: 250 euro per dagdeel* (inclusief koffie/thee)
Niet-leden en bedrijven: 300 euro per dagdeel* (inclusief koffie/thee)

*dagdeel: ochtend 9.00 - 13.00 uur, middag 13.00 - 17.00 uur

De Eekhoornzaal is te huur van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur, in het weekend in overleg. 

Excursie op de buitenplaatsen

Onderbreek jullie vergadering met een excursie over de buitenplaatsen. Ga samen met een gids langs de bijzondere plekjes van Boekesteyn en Schaep en Burgh. De excursie duurt circa anderhalf uur.

Kosten: 160 euro per gids, maximaal 20 personen per gids. 

Catering

Voor catering kun je terecht bij Restaurant Brambergen, bel via telefoonnummer 035 - 303 13 06 of mail naar [email protected] 

Contact

Voor reserveringen of informatie kun je bellen met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland via telefoonnummer 035 - 656 30 80 (dinsdag t/m zondag) of mailen naar [email protected]

logo