Vergaderen in Zuid-Kennemerland

Kom vergaderen op een inspirerende en goed bereikbare plek in de natuur. In het Nationaal Park Zuid-Kennemerland vindt je de prachtige vergader- en trainingslocatie ‘de Bosuil’ op Landgoed Duin en Kruidberg.

Vergaderen Zuid-Kennemerland

Unieke plek

Je zit hier tussen de nachtegalen en Schotse hooglanders, met vanaf elke duintop een ander uitzicht: een unieke plek! Draag jij de natuur ook een warm hart toe, huur dan deze locatie.

Faciliteiten

Er is veel buitenruimte met een ruim terras en groot veld voor de deur. De binnenruimte is met anderhalve meter afstand geschikt voor maximaal circa 8 personen tegelijk. Bij grotere groepen kan er eventueel buiten een tent bijgeplaatst worden. De tafels en bankjes kunnen naar eigen inzicht binnen of buiten gezet worden. Flipover en beamer met projectiescherm zijn aanwezig. Het is een rustige, prikkelvrije omgeving (zonder wifi en beperkt mobiel bereik), rust en tijd voor elkaar! Koffie en thee kun je zelf pakken en zijn bij de prijs inbegrepen. We kunnen ook voor jullie een lunch in natuurlijke sfeer verzorgen. Bij mooi weer kan buiten gegeten worden. In het natuurgebied worden ook teamtrainingen verzorgd. 

Teamtraining in de natuur

We nodigen je nadrukkelijk uit om ook een deel van je dag buiten te zijn. Je kunt de bijeenkomst krachtiger maken met een buitenactiviteit:
• Teamactiviteiten in de natuur
• Werken in de natuur
• Excursie met de boswachter

Kosten

Kosten en referenties op aanvraag.

Reserveren

Om de ruimte te reserveren en meer informatie over alle mogelijkheden kun je bellen met het team van Goesting 0251 - 20 00 38 of e-mailen naar [email protected]

Adres

Vergaderlocatie werkschuur ‘De Bosuil’
Duin en Kruidbergerweg ter hoogte van nr 74, 2071 LE Santpoort-Noord

Parkeer auto's op de parkeerplaats en loop door het bos in 10 minuten naar de werkschuur.

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Het bezoekerscentrum van Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Overveen heeft twee vergaderzalen te huur. Kijk hier voor meer informatie en reserveren. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo