Vergaderen in Zuid-Kennemerland

Kom vergaderen op een inspirerende en goed bereikbare plek in de natuur. In het Nationaal Park Zuid-Kennemerland vindt je de prachtige vergader- en trainingslocatie ‘de Bosuil’ op Landgoed Duin en Kruidberg.

Unieke plek

Je vergadert tussen de nachtegalen en Schotse hooglanders, met vanaf elke duintop een ander uitzicht: een unieke plek! Draag jij de natuur ook een warm hart toe, huur dan deze locatie.

Faciliteiten

De ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen. De tafels en bankjes kun je naar eigen inzicht indelen. Flipover en beamer met projectiescherm zijn aanwezig. WiFi is nog in aanleg. Koffie en thee kun je zelf pakken en zijn bij de prijs inbegrepen. We kunnen ook voor jullie een lunch in natuurlijke sfeer verzorgen. Bij mooi weer kan buiten gegeten worden. In het natuurgebied worden ook teamtrainingen verzorgd. 

Teamtraining in de natuur

Je kunt de bijeenkomst aanvullen met een teamtraining:
• Teamactiviteiten in de natuur
• Werken in de natuur
• Excursie met de boswachter

Kosten

Kosten en referenties op aanvraag.

Reserveren

Om de ruimte te reserveren en meer informatie over alle mogelijkheden kun je bellen met Gerard Ridderhof van Goesting 0251 - 20 00 38 of e-mailen naar [email protected]

Adres

Vergaderlocatie ‘De Bosuil’
Duin en Kruidbergerweg ter hoogte van nr 74 
2071 LE Santpoort-Noord

Let op: de vergaderlocatie ligt op 10 minuten lopen van parkeerplaats Duin en Kruidberg.

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Het bezoekerscentrum van Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Overveen heeft twee vergaderzalen te huur. Kijk hier voor meer informatie en reserveren.