Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vergaderen in Zuid-Kennemerland

Kom vergaderen op een inspirerende en goed bereikbare plek in de natuur. In het Nationaal Park Zuid-Kennemerland vindt je de prachtige vergader- en trainingslocatie ‘de Bosuil’ op Landgoed Duin en Kruidberg.

Vergaderen Zuid-Kennemerland

Unieke plek

Je zit hier tussen de nachtegalen en Schotse hooglanders, met vanaf elke duintop een ander uitzicht: een unieke plek! Draag jij de natuur ook een warm hart toe, huur dan deze locatie.

Faciliteiten

De binnenruimte is geschikt voor maximaal ca 20 personen. Bij grotere groepen kan er eventueel buiten een tent bijgeplaatst worden. De tafels en bankjes kun je naar eigen inzicht indelen. Flipover en beamer met projectiescherm zijn aanwezig. Het is een rustige, prikkelvrije omgeving (zonder wifi en beperkt mobiel bereik), rust en tijd voor elkaar! Koffie en thee kun je zelf pakken en zijn bij de prijs inbegrepen. We kunnen ook voor jullie een lunch in natuurlijke sfeer verzorgen. Bij mooi weer kan buiten gegeten worden. In het natuurgebied worden ook teamtrainingen verzorgd. 

Teamtraining in de natuur

We nodigen je nadrukkelijk uit om ook een deel van je dag buiten te zijn. Je kunt de bijeenkomst krachtiger maken met een buitenactiviteit:
• Teamactiviteiten in de natuur
• Werken in de natuur
• Excursie met de boswachter

Kosten

Kosten en referenties op aanvraag.

Reserveren

Om de ruimte te reserveren en meer informatie over alle mogelijkheden kun je bellen met het team van Goesting 0251 - 20 00 38 of e-mailen naar [email protected]

Adres

Vergaderlocatie werkschuur ‘De Bosuil’
Duin en Kruidbergerweg ter hoogte van nr 74 
2071 LE Santpoort-Noord

Let op: de vergaderlocatie ligt op 10 minuten lopen van parkeerplaats Duin en Kruidberg.

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Het bezoekerscentrum van Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Overveen heeft twee vergaderzalen te huur. Kijk hier voor meer informatie en reserveren. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo