Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vergaderen in Rijksmonument Waterloopbos

Kom vergaderen in De Werkplaats in het Waterloopbos. Een sfeervolle vergaderruimte in een bos met een unieke geschiedenis. Combineer je overleg met een mooie wandeling!

Vergaderen Waterloopbos

Het gemak van De Werkplaats in het Waterloopbos

  • Rust en ruimte
  • Inspirerende omgeving
  • Goed bereikbaar per auto
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • Informele setting
  • Ideaal voor teambuilding programma's

De Werkplaats in het Waterloopbos in Marknesse is een ideale ruimte voor groepsbijeenkomsten. De ruimte kan in zijn geheel worden gehuurd. Voor vragen over verhuur, catering en faciliteiten kan je contact opnemen met Het ProefLab// in het Waterloopbos ([email protected] of via 0527 203791).

Zaalcapaciteit

De ruimte kan op basis van het aantal personen flexibel ingedeeld worden tot maximaal 50 personen in theateropstelling. 

Tarief zaalhuur

250 euro per gebruik.

Excursie op aanvraag

Combineer je bijeenkomst met een wandeling door rijksmonument Waterloopbos onder leiding van  een oud-medewerker van het voormalig Waterloopkundig Laboratorium. Ontdek de unieke schaalmodellen verscholen tussen de bomen. Kosten: 96,80 euro per 20 personen.

Let op! Voor de periode tot half januari nemen wij geen nieuwe verzoeken voor groepsexcursies meer aan. Voor excursies na half januari kan je ons via bovenstaande kanalen bereiken.

Adres

De Werkplaats Waterloopbos
Voorsterweg 36
8316 PT Marknesse

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo