Vergaderen in Rijksmonument Waterloopbos

Kom vergaderen in De Werkplaats in het Waterloopbos in Marknesse (FL). Een sfeervolle vergaderruimte in een bos met een unieke geschiedenis. Combineer je overleg met een mooie wandeling!

Vergaderen Waterloopbos
Vergaderlocatie De Werkplaats Waterloopbos

Vergaderlocatie De Werkplaats

Faciliteiten

  • Rust en ruimte
  • Inspirerende omgeving
  • Goed bereikbaar per auto
  • Gratis parkeren
  • Gratis WIFI
  • Informele setting
  • Ideaal voor teambuilding programma's

De Werkplaats in het Waterloopbos in Marknesse is een ideale ruimte voor groepsbijeenkomsten. De ruimte kan in zijn geheel worden gehuurd en kan flexibel ingedeeld worden tot maximaal 30 personen. Tarief is 250 euro per gebruik. Voor vragen over verhuur, catering, faciliteiten, advies en een prijsopgave kan je contact opnemen met Het ProefLab// in het Waterloopbos ([email protected] of via 0527 203791).

Pauze in de natuur

Combineer je vergadering met een wandeling door Rijksmonument Waterloopbos. Boek direct een wandeling met een boswachter van Natuurmonumenten bij het vergaderarrangement. Laat je door deze ervaren gids meevoeren langs het voormalig Waterloopkundig Laboratorium. Ontdek de unieke schaalmodellen verscholen tussen de bomen. Meer informatie

Waterloopbos monument

Rijksmonument Waterloopbos

Waterloopbos

Wandel langs het Rijksmonument in het Waterloopbos

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerd producten.

Lunch Waterloopbos

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen zoveel mogelijk biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: Het ProefLab// in het Waterloopbos [email protected] of via 0527 203791.

Adres

De Werkplaats Waterloopbos
Voorsterweg 36
8316 PT Marknesse

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo