Vergaderen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen bij Tilburg

Vergader in de sprookjesachtige omgeving van de Oisterwijkse Bossen en Vennen. In bezoekerscentrum Oisterwijk zijn twee vergaderlocaties, waar je rustig kunt vergaderen. Wandel in de pauze langs de vennetjes en de heidevelden. Drink na de vergadering nog een drankje op het bosterras. Of ga als team aan de slag met allerlei uitdagende activiteiten bij het teambuildingsprogramma.

Vergaderen Oisterwijkse Bossen en Vennen Groot Speijk

Vergaderlocatie bij Tilburg

De vergaderlocatie in en bij het Bezoekerscentrum ligt vlak bij Tilburg in het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. Er zijn twee vergaderzalen: de Van Tienhovenzaal en Het Boshuisje. Beide liggen bij eetgelegenheid Groot Speijck, waar ook geluncht kan worden op het bosterras.

Vergaderen Oisterwijk Van Tienhovenzaal

Van Tienhovenzaal

Vergaderen Oisterwijk Boshuisje

Het boshuisje

BC Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Faciliteiten

De Van Tienhovenzaal zit in het bezoekerscentrum. Het heeft grote ramen met uitzicht op het bos en de bloemenweide.

 • biedt ruimte aan 20 personen.
 • eigen toilet
 • wifi
 • flip-over
 • TV-scherm met HDMI-kabel en Polycom Studio (topkwaliteit voor vergaderen op afstand)
 • Dagdeel € 199, hele dag € 349, prijzen exclusief 21% BTW

Boek hier deze vergaderzaal in de Oisterwijkse bossen.

Het sfeervolle Boshuisje is omringd door bos en ideaal voor een brainstormsessie. Hier ga je echt terug naar de basis, zonder gestoord te worden. Het ligt tegenover de eetgelegenheid Groot Speijk.

 • biedt ruimte tot 6 personen
 • heeft een lange tafel met een bankje en stoelen
 • flipover
 • ideaal voor brainstorms of coaching
 • geen wifi, beamer of beeldscherm 
 • Dagdeel € 59, hele dag € 99, prijzen exclusief 21% BTW

Boek hier deze vergaderzaal in de Oisterwijkse bossen .

Pauze in de natuur 

Deze locatie is een ideale plek om met het team aan de slag te gaan. Het speciale teambuildingsprogramma boordevol leuke groepsdynamische activiteiten in de Oisterwijkse bossen geeft elk team een boost. Boek direct een teambuildingsactiviteit of wandeling met de boswachter bij het vergaderarrangement. Laat je door een ervaren gids meevoeren door het bos en dompel je onder in de verhalen over het ontstaan van dit unieke gebied.  Of wandel zelf vanuit het bezoekerscentrum langs het Goorven of het Kolkven met hun spiegelende oppervlakken. Hier kun je duikende watervogels, dodaarzen en kuifeenden spotten. 

 

Wandeling oisterwijk

Ga op pad met de boswachter

Teambuilding Oisterwijk

Boek een teambuildingsactiviteit

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerde producten. 

Zeearendlunch Tiengemeten

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op! Mail naar [email protected] of bel 035 655 93 40. 

logo