Ga direct naar inhoud

Vergaderen in Fochteloërveen

Zoek je een sfeervolle en inspirerende locatie voor je vergadering, training of workshop? Bij Natuurmonumenten in Veenhuizen ben je aan het juiste adres. Tot aan de horizon; veen, veen en nog eens veen. Op de grens van Friesland en Drenthe ligt een uitgestrekt natuurgebied, het Fochteloërveen. Een gebied dat tot de verbeelding spreekt met vogels als de kraanvogel en de blauwe kiekendief. Zo wordt vergaderen een belevenis!

Vergaderen Fochteloërveen

Genieten van de natuur

Het Fochteloërveen staat voor stilte, prachtige wolkenluchten en adembenemende vergezichten. Door de geweldige locatie is een uitstapje makkelijk in te passen in je dagprogramma. Wandel met een gids door hoogveengebied Fochteloërveen of neem een kijkje nemen bij de vogelkijkhut. De stilte en ruimte in dit natuurgebied is een heerlijke onderbreking of afsluiting van je dag.

Vergaderen Fochteloërveen

Vergaderzaal Fochteloërveen

Faciliteiten

  • Zaalcapaciteit: maximaal 14 personen bij opstelling als vergadertafel.
  • Groot touchscreen (HDMI aansluiting)
  • Wifi
  • Geschikt voor rolstoelgebruikers
  • Inclusief onbeperkt koffie en thee (zelfverzorging)
  • Op verzoek kan catering verzorgd worden. Je kunt bijvoorbeeld lunchen in de vergaderruimte

De zaal is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt de locatie in dagdelen huren: 8.30 uur tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur. De kosten:  € 80 per dagdeel en € 150 per dag exclusief catering, inclusief onbeperkt koffie en thee.

Pauze in de natuur

Na het vergaderen of tussen door even de natuur in en een frisse neus halen? Door onze geweldige locatie is een uitstapje makkelijk in te passen in je dagprogramma. Boek direct een wandeling met de boswachter bij het vergaderarrangement. Laat je door deze ervaren gids meevoeren door hoogveengebied Fochteloërveen. Het Fochteloërveen staat voor stilte, prachtige wolkenluchten en adembenemende vergezichten. Vanuit uitkijktoren De Zeven kun je kilometers ver kijken over dit uitgestrekte hoogveengebied. Het kletsnatte landschap is dé plek voor onder andere de kraanvogels, het paapje, de roodborsttapuit en mijn favoriete vlinder; het veenhooibeestje. De stilte en ruimte in dit natuurgebied zijn een heerlijke onderbreking of afsluiting van je dag. De kosten voor een excursie: € 90 voor twee uur.

De Zeven

Spectaculair uitzicht vanuit toren De Zeven

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerd producten.

Lunch

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen zoveel mogelijk biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Wil je deze ruimte reserveren of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Het adres: Hoofdweg 120, 9341 BL Veenhuizen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Boswachterskantoor Friesland