natuurgebied

De Onlanden

Vier je verjaardag op de Onlanderij

Een verjaardag is een groot feest en wij vieren dat feest graag met je mee! Daarom nodigen we je uit om je feestje op De Onlanderij in Eelderwolde te komen vieren. Natuurmonumenten zorgt dat jouw feestje origineel en onvergetelijk wordt.

Wereld van OERRR 

Heb jij zin om de natuur van OERRR in De Onlanden te ontdekken? Natuurmonumenten heeft een spiksplinternieuwe speurtocht ontwikkelt voor kinderen vanaf 7 jaar. Zelf op stap met een kaart die je kennis laat maken met de Wereld van OERRR. Kom je langs? NB: deze tocht kun je het beste tussen april en oktober doen. 

Bron: Natuurmonumenten

Horeca

Via de horeca op de Onlanderij is het mogelijk om de volgende extra’s te boeken:

  • Mooie verjaardagstaart met kaarsjes voor maximaal 10 personen: € 20,-.
  • Pannenkoekenfeest: een dikke stapel pannenkoeken met verschillende soorten beleg: € 7,50 per kind (2 pannenkoeken per persoon, € 1,50 per extra pannenkoek).

Beide opties zijn inclusief ranja voor de kinderen.

Praktische informatie

De verjaardagsfeestjes zijn niet begeleid. Een medewerker van de Onlanderij legt uit wat je moet doen en vervolgens gaan ouders samen met de kinderen op pad. De tocht gelopen? Lever de spullen weer in bij de medewerker. Alle feestjes vinden buiten rondom de Onlanderij plaats. Nat en vies worden hoort er bij!

Reserveren

Stuur minimaal een week van tevoren een e-mail naar kinderfeestje [at] deonlanderij [dot] nl. Kinderfeestjes zijn mogelijk van woensdag t/m zaterdag. Prijs kinderfeestje (onbegeleid) per kind: € 4,00 (OERRR-lid), € 7,00 (niet-lid).      

AANBIEDING

Word je direct lid van OERRR bij de Onlanderij? Dan krijg je deze bijzondere speurtocht gratis als welkomstgeschenk. De speurtocht is vaker te gebruiken en kost voor OERRR leden: € 4,-- voor niet leden: € 7,--

Neem per email contact op met: info [at] DeOnlanderij [dot] nl                                                                                         

word nu lid