Voordeel voor leden

Korting op VAUDE fietstassen bij Bever

Al je spullen veilig en droog mee achterop de fiets in deze set van twee VAUDE SE World Tramp II fietstassen, met een gezamenlijke inhoud van 42 liter.

De hoogwaardige QMR-bevestiging klik je moeiteloos aan je bagagedrager en vergrendelt automatisch, zodat je tassen niet bij de eerste hobbel over straat gaan. Om ze weer los te koppelen trek je lichtjes aan de draaglussen waarna het systeem ontgrendelt. De stijve achterplaat beschermt de tas en zorgt voor vormvastheid, ook als de tas niet helemaal gevuld is.

Gemaakt van robuust PU-gecoat polyester en voorzien van een rolsluiting, zodat water en stof niet kunnen binnendringen tijdens je fietstocht door de binnenlanden van Azië. Of je dagelijkse trip van huis naar werk en terug. Reflecterend materiaal aan de zijkant vergroot je zichtbaarheid in het donker.

Volwaardige fietstassen van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs.

Ledenvoordeel

€ 25,00 korting op de VAUDE SE World Tramp II fietstassen

  • Van € 114,95
  • Voor € 89,95

Online aankoop met actiecode of in de winkel op vertoon van de bon uit Puur Natuur!

   

Voorwaarden

  • Geldigheid: Zolang de voorraad strekt
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Actiecode: 0001000007976

Aankoop in de winkel:
Actie is geldig in de winkels van Bever, verspreid door heel Nederland. Op vertoon van de kortingscoupon uit Puur Natuur! Anders kan de korting niet verleend worden.

Aankoop online:
Ga naar Bever.nl en vind de fietstassen onder productcode QAADC70001. Voer tijdens het bestelproces de actiecode in en profiteer van deze mooie aanbieding. Actie ook geldig in de winkels van Bever, verspreid door heel Nederland. Neem de kortingscoupon mee! 

    

 

 

word nu lid