Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vrijwilliger werving en promotie in 's-Graveland

Het Bezoekerscentrum ligt in het centrum van de Gooi en de Vechtstreek, midden tussen de buitenplaatsen met hun statige huizen en parkachtige bossen. Het is een ideale startplaats voor een wandeling of fietstocht door de omgeving. Veel inwoners en recreanten bezoeken jaarlijks het gebied, ruim 100.000 mensen nemen een kijkje in het bezoekerscentrum. Ze komen voor informatie over de omgeving, speurtochten, kinderverjaardagen of nemen deel aan één van de vele (privé-)excursies. Ook veel scholen en BSO’s uit de regio weten het bezoekerscentrum te vinden voor leerzame excursies.

Wervingsvrijwilliger

Enthousiaste vrijwilliger ‘werving en promotie’ gezocht voor bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland.

Enthousiaste werver gezocht.

Vind jij het leuk om op enthousiaste wijze Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen bij bezoekers? En om onze gasten te vragen het werk van Natuurmonumenten te steunen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat zijn je taken?

Op drukke zondagen en tijdens evenementen sta jij paraat om mensen te informeren over Natuurmonumenten. Je bent gastheer/vrouw en vertelt over de buitenplaatsen en het werk van Natuurmonumenten. Natuurlijk vraag je ook aan onze gasten of ze dit werk willen steunen.

Wat verwacht Natuurmonumenten van jou?

  • Je kunt enthousiast vertellen.
  • Je bent niet bang om op mensen af te stappen
  • Je bent enthousiast over het werk van Natuurmonumenten en je bindt graag mensen aan Natuurmonumenten.
  • Je bent minimaal zo’n 12 keer per jaar beschikbaar meestal op zondagen, vooral in het voorjaar als ook tijdens de drukke herfstperiode;

Wat krijg je ervoor terug?

  • Afwisselend, zelfstandig en inspirerend vrijwilligerswerk.
  • Een werkplek in een prachtig natuurgebied.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten.
  • 1 keer per kwartaal overleg met al je collega’s waar je je ideeën en ervaringen kan inbrengen.
  • Jaarlijks uitje, nieuwjaarsborrel en 2 keer per jaar gratis deelname aan een excursie.

Informatie en sollicitatie:

Heb je interesse in de functie, stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar: Sanne Heldens, coördinator vrijwilligers, [email protected], telefoon: 035 – 6563080.

logo