Gezocht: vrijwilliger ledencommissie Utrecht en Vechtplassen

Draag je de natuur in de regio Utrecht en Vechtplassen een warm hart toe en wil je meepraten over het beleid van Natuurmonumenten? Lijkt het je leuk de achterban in de regio actief te betrekken bij de natuur? Dan is ledenvertegenwoordiger worden misschien iets voor jou.

Utrecht

Ledenvertegenwoordiger zijn is een boeiende klus. Je vormt de verbindende schakel tussen de leden, waarvoor we o.a. klankbordavonden en excursies organiseren, en de werkorganisatie van Natuurmonumenten, waarmee we geregeld over beleid en beheer van onze natuurgebieden in gesprek zijn. Contact met de achterban en omgeving van de terreinen van Natuurmonumenten wordt steeds belangrijker. Ook voer je werkzaamheden uit ten behoeve van de vereniging Natuurmonumenten, met name als lid van de Ledenraad. Het betreft hier actuele ontwikkelingen met betrekking tot beleid, beheer van terreinen, financiën, marketing en profilering van de vereniging.

De Ledencommissie Utrecht en Vechtplassen bestaat uit acht leden van Natuurmonumenten uit de regio Utrecht en Vechtplassen. Op dit moment zijn we op zoek naar enkele nieuwe leden. We zijn echt op zoek naar ‘doeners’, die zich actief willen inzetten voor de vereniging Natuurmonumenten. Verder is het een pré als je, kunt organiseren, initiatiefrijk bent en sociaal vaardig. De Ledencommissie kent zowel leden met een achtergrond in natuur(-beheer) als andere achtergronden. Beide worden uitgenodigd te reageren.

Lees hier meer over de Ledencommissie Utrecht en Vechtplassen. Wil je onze Ledencommissie komen versterken, stuur dan een reactie met een kort cv naar [email protected]

logo