Vrijwilligerswerk

75 vacatures

Vrijwilliger evenementen en promotie Kaapse Bossen

Lijkt het je leuk om in de Kaapse bossen bezoekers wegwijs te maken en te informeren over het werk van Natuurmonumenten?
Locatie: 
Kaapse Bossen

Vrijwilliger natuurbeheer Loonse en Drunense Duinen en Huis ter Heide

Gaat het landelijke, groene Noord-Brabant je aan het hart en lijkt het je leuk om met anderen samen te werken, buiten in de vrije natuur? Kom dan als vrijwilliger werken bij Natuurmonumenten.

Vrijwilliger inventarisatie flora/fauna in de Wieden

Vroege vogels gezocht voor inventarisatie De Wieden: Ben je gek op de natuur, heb je een goede basiskennis van vogels en houd je van een beetje vroeg op staan? Dan is deze vrijwilligersvacature misschien iets voor jou.
Locatie: 
De Wieden

Vrijwilliger evenementen/promotie

Vind je het leuk om in contact te zijn met mensen? Kun je op enthousiaste en communicatief vaardige wijze Natuurmonumenten onder de aandacht brengen bij bezoekers? En wil je werken op de mooiste plekjes in Noordenveld? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Vrijwilliger Districtscommissie of Verenigingsraad

Draag je de natuur van Flevoland een warm hart toe en wil je meepraten over het natuurbeleid, dan krijg je die kans door lid te worden van de Districtscommissie Flevoland van Vereniging Natuurmonumenten. De Districtscommissie bestaat uit een groep van 5 tot 7 enthousiaste vrijwilligers, afkomstig uit alle delen van de provincie.

Vrijwilliger evenementen / promotie

Vind je het leuk om in contact te zijn met mensen? En wil je werken op de mooiste plekjes in Friesland?

Vrijwilliger natuurbeheer Huis ter Heide

Gaat het landelijke, groene Noord-Brabant je aan het hart en lijkt het je leuk om zelfstandig te werken buiten in de vrije natuur? Dan is wellicht het werken bij de Natuurmonumenten een leuke invulling.

Vrijwilliger balie bezoekerscentrum/informatiepunt

Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers voor de Noordrand van Rotterdam die het team van het Informatiepunt De Melkschuur komen versterken.

Pagina's

word nu lid